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Navegación por Autor Gil-Izquierdo, Ángel

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openAccessLipidomic2016.pdf.jpg30-ago-2016Lipidomic approach in young adult triathletes: effect of supplementation with a polyphenols-rich juice on neuroprostane and F2-dihomo-isoprostane markersGarcía-Flores, Libia A. CSIC; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Oger, Camille; Galano, Jean-Marie; Durand, Thierry; Cejuela, Roberto; Martínez-Sanz, José Miguel; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
openAccessMelatonin2014Medina.pdf.jpg1-ago-2014Melatonin content of pepper and tomato fruits: Effects of cultivar and solar radiationRiga, Patrick; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; García-Flores, Libia A. CSIC; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
openAccessamonghumancumulus.pdf.jpg2015Metabolites involved in cellular communication among human cumulus-oocyte-complex and sperm during in vitro fertilizationGómez-Torres, María José; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Orduna, Jesús CSIC ORCID ; Savirón, Maríaartículo
openAccessfoods-07-00072.pdf.jpg7-may-2018Nanoparticles and Controlled Delivery for Bioactive Compounds: Outlining Challenges for New “Smart-Foods” for HealthMartínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCIDartículo
closedAccess15-nov-2007New C-Deoxyhexosyl Flavones and Antioxidant Properties of Passiflora edulis Leaf ExtractFerreres, Federico CSIC ORCID; Sousa, Carla; Valentão, Patricia; Andrade, Paula B.; Seabra, Rosa M.; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
closedAccess18-abr-2007A New Process To Develop a Cocoa Powder with Higher Flavonoid Monomer Content and Enhanced Bioavailability in Healthy HumansTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Cienfuegos-Jovellanos, Elena; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Muguerza, Begoña; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Cerdá, Begoña; Zafrilla, Pilar; Morillas, Juana; Mulero, Juana; Ibarra, Alvin; Pasamar, María A.; Ramón, Daniel CSIC; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessMedina2013FoodChem.pdf.jpg2013Non-targeted metabolomic approach reveals urinary metabolites linked to steroid biosynthesis pathway after ingestion of citrus juiceMedina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Orduna, Jesús CSIC ORCID ; Savirón, María; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ago-2015Normal or High Polyphenol Concentration in Orange Juice Affects Antioxidant Activity, Blood Pressure, and Body Weight in Obese or Overweight Adults1,2,3,4Rangel, Óscar D.; Aguilera, Concepción M.; Martín, María V.; Soto, María J.; Rico, María C.; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Pérez de la Cruz, Antonio J.; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Mesa, María D.artículo
openAccessAleman2021EurJNutrit.pdf.jpgmar-2021Pharmacokinetics and bioavailability of hydroxytyrosol are dependent on the food matrix in humansAlemán Jiménez, Carolina; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Prgomet, Iva; López González, Iván; Simonelli Muñoz, Agustín; Campillo Cano, Maria; Auñón, David; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
openAccessbiomolecules-09-00400.pdf.jpg22-ago-2019Phenolic profiling and biological potential of ficus curtipes corner leaves and stem bark: 5-Lipoxygenase inhibition and interference with NO levels in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophagesAndrade, Catarina; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gomes, Nelson G. M.; Duangsrisai, Sutsawat; Srisombat, Nattawut; Vajrodaya, Srunya; Pereira, David M.; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Andrade, Paula B.; Valentão, Patríciaartículo
openAccessmarinedrugs-10-02766.pdf.jpg10-dic-2012Phlorotannin extracts from fucales characterized by HPLC-DAD-ESI-MSn: approaches to hyaluronidase inhibitory capacity and antioxidant propertiesFerreres, Federico CSIC ORCID; Lopes, Graciliana; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Andrade, Paula B.; Sousa, Carla; Mouga, Teresa; Valentão, Patriciaartículo
openAccessPhysical_activity2012.pdf.jpg15-dic-2012Physical activity increases the bioavailability of flavanones after dietary aronia-citrus juice intake in triathletesMedina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Cejuela-Anta, R.; Martínez-Sanz, J.M.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-jun-2020Phytoprostanes and Phytofurans—Oxidative Stress and Bioactive Compounds—in Almonds are Affected by Deficit Irrigation in Almond TreesLipan, Leontina; Collado-González, Jacinta; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Corell, Mireia; Bultel-Poncé, Valérie; Galano, Jean-Marie; Durand, Thierry; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Carbonell-Barrachina, Á.A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jun-2022Phytoprostanes, phytofurans, tocopherols, tocotrienols, carotenoids and free amino acids and biological potential of sea buckthorn juicesTkacz, Karolina; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Turkiewicz, Igor Piotr; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Nowicka, Paulina; Wojdyło, Anetaartículo
openAccessQuantification2017.pdf.jpg15-ago-2017Quantification of phytoprostanes – bioactive oxylipins – and phenolic compounds of Passiflora edulis Sims shell using UHPLC-QqQ-MS/MS and LC-IT-DAD-MS/MSMedina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Collado-González, Jacinta; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Julián Londoño-Londoño, Julián; Jiménez-Cartagena, Claudio; Guy, Alexandre; Durand, Thierry; Galano, Jean-Marie; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
openAccessmolecules-21-01333-v2.pdf.jpg8-oct-2016Relationship between the Ingestion of a Polyphenol-Rich Drink, Hepcidin Hormone, and Long-Term TrainingVillaño, Débora CSIC ORCID; Vilaplana, Cristina; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Algaba-Chueca, Francisco; Cejuela-Anta, Roberto; Martínez-Sanz, José Miguel; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
closedAccess21-jul-2006Rumex induratus Leaves: Interesting Dietary Source of Potential Bioactive CompoundsFerreres, Federico CSIC ORCID; Ribeiro, Vitor; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Rodrigues, M. Angelo; Seabra, Rosa M.; Andrade, Paula B.; Valentão, Patriciaartículo
closedAccess28-mar-2008Safety Evaluation of an Oak-Flavored Milk Powder Containing Ellagitannins upon Oral Administration in the RatAzorín-Ortuño, María CSIC; Urbán, Cristina CSIC; Cerón, José J.; Tecles, Fernando; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Pallarés, Francisco J.; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
openAccessantioxidants-07-00165.pdf.jpg16-nov-2018Structural/functional matches and divergences of phytoprostanes and phytofurans with bioactive human oxylipinsMedina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Durand, Thierry; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-dic-2015The phytoprostane content in green table olives is influenced by Spanish-style processing and regulated deficit irrigationCollado González, Jacinta CSIC ORCID; Girón Moreno, Ignacio F. CSIC ORCID; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Valero, E.; Garrigues, T.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Torrecillas Melendreras, Arturo CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo