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Navegación por Autor Cornejo, Fabiola

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openAccessFood_Chem_2015_Cornejo.pdf.jpg15-abr-2015Effects of germination on the nutritive value and bioactive compounds of brown rice breadsCornejo, Fabiola; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
openAccessFood_Res_Int_2019-Cornejo.pdf.jpg10-ene-2019Evaluation of the physicochemical and nutritional changes in two amaranth species (Amaranthus quitensis and Amaranthus caudatus) after germinationCornejo, Fabiola; Novillo, Geovanna; Villacrés, Elena; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
openAccessmolecules-27-06098.pdf.jpg18-sep-2022Impact of Cassava Starch Varieties on the Physiochemical Change during Enzymatic HydrolysisCornejo, Fabiola; Maldonado Alvarado, Pedro; Palacios Ponce, Sócrates; Hugo, David; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
openAccessLWT2022-Guadalupe.pdf.jpg27-ago-2022Impact of drying methods on banana flour in the gluten-free bread qualityGuadalupe-Moyano, Verónica; Palacios-Ponce, A. Sócrates; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Cornejo, Fabiolaartículo
openAccessJ_Food_Sci_Tech_2015-Cornejo.pdf.jpg2015Influence of germination time of brown rice in relation to flour and gluten free bread qualityCornejo, Fabiola; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
openAccessFood Chem-2018-Campuzano.pdf.jpg21-feb-2018Physicochemical and nutritional characteristics of banana flour during ripeningCampuzano, Ana; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Cornejo, Fabiolaartículo
openAccessLWT-Cornejo-2015.pdf.jpg2015Physicochemical properties of long rice grain varieties in relation to gluten free bread qualityCornejo, Fabiola; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo