Mostrando resultados 9 a 28 de 68
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1989 | Caracterización y purificación parcial de enzimas celulolíticos en aceitunas | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1994 | Cell wall composition of olives | Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 2005 | Cell wall phenolics of white and green asparagus | Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 2000 | Cell wall polysaccharides implied in green olive behaviour during the pitting process | Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Fernández-Caro, Ignacio; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 1990 | Cellulase inhibition by polyphenols in olive fruits | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael | artículo |
closedAccess | | 1990 | Cellulases in cell wall-degrading extracts of Olea europaea arolensis | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Vioque, Blanca CSIC ; Fernández, Juan-Carlos | artículo |
closedAccess | | 1989 | Celulasas de origen vegetal | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1985 | Celulasas en aceitunas y su posible influencia en los cambios de textura. II. Actividad celulolítica en la variedad Hojiblanca | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1985 | Celulasas en aceitunas y su posible influencia en los cambios de textura. III. Estudios de algunos factores que pueden modificar su actividad | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1994 | Changes in cell wall of olive fruit during processing | Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Labavitch, John M.; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 1997 | Changes in cell-wall-degrading enzyme activities in stored olives in relation to respiration and ethylene production: Influence of exogenous ethylene | Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Vioque, Blanca CSIC ; Castellano, José María CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael | artículo |
closedAccess | | 1997 | Changes in Insoluble and Soluble Dietary Fiber of White Asparagus (Asparagus officinalis L.) during Different Conditions of Storage | Redondo-Cuenca, Araceli; Villanueva-Suarez, M. J.; Rodriguez-Sevilla, M. D.; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 1996 | Changes in pectic polysaccharides during elaboration of table olives | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1995 | Changes in texture and cell wall polysaccharides of olive fruit during "Spanish green olive" processing | Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
openAccess | | 1993 | Component changes in olive (Hojiblanca var.) during ripening Evolución de componentes de aceituna (variedad Hojiblanca) durante la maduración | Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC | artículo |
closedAccess | | 1992 | Composición de espárrago blanco (Asparagus officinalis L.). Modificaciones durante su procesado | Guillén-Sans, Remedios; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez, Antonio; Fernández-Cortés Rodríguez, Juan; Sánchez-Romero, C. | artículo |
closedAccess | | 1995 | Composition of plant cell wall | Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael | artículo |
closedAccess | | 1997 | Correlation between Soaking Conditions, Cation Content of Cell Wall, and Olive Firmness during "Spanish Green Olive" Processing | Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1998 | Degradation of hemicellulosic and cellulosic polysaccharides in pickled green olives | Sánchez, Coral; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1998 | Degradation of pectic polysaccharides in pickled green olives | Sánchez, Coral; Guillén-Bejarano, Rafael ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID | artículo |