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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2017Levels of higher alcohols inducing aroma changes and modulating experts' preferences in wine model solutionsDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
openAccess1-s2.0-S0308814621021749-main.pdf.jpg1-mar-2022Modeling grape taste and mouthfeel from chemical compositionFerrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Suárez, Alejandro CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Perenzoni, Daniele; Arapitsas, Panagiotis; Mattivi, Fulvio; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ago-2019Modelling wine astringency from its chemical composition using machine learning algorithmsSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Romero, Miguel; Pascual, Darío; Díaz Viñolas, David CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2016Modulation of bitterness by aroma: cross modal interactions in red wineDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gallego de la Sacristana, Roberto; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessMultidimensional representation of wine drinking experience.pdf.jpgjun-2022Multidimensional representation of wine drinking experience: Effects of the level of consumers’ expertise and involvementOyinseye, Peter CSIC; Suárez, Alejandro CSIC ORCID; Saldaña, Erick; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessMultidisciplinary strategies for understanding ill-defined concepts.pdf.jpg17-nov-2020Multidisciplinary strategies for understanding ill-defined conceptsSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessJ Sci Food Agric - 2023 - S enz‐Navajas - Natural versus conventional production of Spanish white wines  an exploratory.pdf.jpg31-ene-2023Natural versus conventional production of Spanish white wines: an exploratory studySáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Sánchez, Carlota; González Hernández, Marivel CSIC; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Peña, Cristina; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ballester, Jordi; Parga-Dans, Eva CSIC ORCID ; Alonso-González, Pablo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Novel contribution to the study of mouth-feel properties in winesFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Avizcuri, J. M. CSIC; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2016On the effects of higher alcohols on red wine aromaDe-La-Fuente-Blanco, Arancha; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-jun-2021Perspectives on Wines of Provenance: Sensory Typicality, Quality, and AuthenticitySáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Jeffery, David W.artículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Pigment composition and color parameters of commercial Spanish red wine samples: Linkage to quality perceptionSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Echávarri-Granado, José Federico; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Propiedades gustativas de los vinos tintos y su relación con la composición química no-volátilFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Dizy, Martaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Quality Mapping: An Exploratory Approach for Evaluating the Chemicals Driving In-Mouth Quality in Red WinesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Valentin, Dominiquecapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2016Rapid sensory-directed methodology for the selection of high-quality aroma winesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Alegre, Yohanna; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; García, David CSIC; Eizaguirre, Sara; Razquin, Iosu; Hernández-Orte, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2017Rapid strategies for the determination of sensory and chemical differences between a wealth of similar winesAlegre, Yohanna; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; García, David CSIC; Razquin, Iosu; Hernández-Orte, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-oct-2020Red Wine textureSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess2010Relationship between Nonvolatile Composition and Sensory Properties of Premium Spanish Red Wines and Their Correlation to Quality PerceptionSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
openAccessred_wines_Avizcuri.pdf.jpgmar-2014Relationship between the non-volatile composition and the in-mouth quality in red winesAvizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-jul-2017Scaling-up aerated fermentation for etanol reduction. Effect on wine aromaCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Morales, Pilar CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-sep-2017Sensory and chemical drivers of wine minerality aroma: An application to Chablis winesRodrigues, Heber; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Franco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; Valentin, Dominique; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDartículo