English   español  

Navegación por Autor rp11987

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 6 a 25 de 69 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessvioqueaob.pdf.jpg25-ago-2004Amino Acids Composition of Teucrium Nutlet Proteins and their Systematic SignificanceJuan, Rocío; Pastor, Jesús; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Vioque, Javier CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_JFuntFood_2014_V8_P224.pdf.jpg2014Anti-inflammatory activity of lupine (Lupinus angustifolius L.) protein hydrolysates in THP-1-derived macrophagesMillán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Bermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Yust, María del Mar CSIC ORCID; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-may-2019Anti-oxidant and anti-inflammatory effects of wheat protein hydrolysates in human primary monocytesLemus-Conejo, Ana CSIC ORCID CVN; Montserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID; Toscano-Sánchez, Rocío CSIC; Rodríguez, Noelia M.; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Mendia Azkoaga, Irati; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Cruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCID; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessfoods-10-02297.pdf.jpg28-sep-2021Antihypertensive and Antioxidant Activity of Chia Protein Techno-Functional Extensive HydrolysatesVillanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Montserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID; Rodríguez-Martín, Noelia M. CSIC ORCID CVN; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Carrera, Cecilio; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessBiomolecules_2021_11_1458.pdf.jpg4-oct-2021Antioxidant and Anti-Inflammatory Properties of Bioavailable Protein Hydrolysates from Lupin-Derived Agri-WasteMontserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Martín, María E.; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_11_00623.pdf.jpg22-feb-2022Antioxidant and Immunomodulatory Properties of Chia Protein Hydrolysates in Primary Human Monocyte–Macrophage PlasticityVillanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Montserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID; Grao‐Cruces, Elena; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Toscano-Sánchez, Rocío CSIC; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millan-Linares, Maria C.; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessJAFC_2022_V70_P8243.pdf.jpg13-jul-2022Bioactive Peptides from Lupin (Lupinus angustifolius) Prevent the Early Stages of Atherosclerosis in Western Diet-Fed ApoE-/- MiceSantos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Cruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Álvarez-Ríos, Ana Isabel CSIC ORCID; Álvarez-Sánchez, Nuria CSIC ORCID; Rodríguez-Ortiz, Beatriz; Álvarez-López, Ana Isabel CSIC ORCID; Fernández-Pachón, María Soledad; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Lardone, Patricia Judith CSIC ORCID; Bejarano, Ignacio CSIC ORCID; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccess30-jul-2003Bound malondialdehyde in foods: Bioavailability of N,N'-Di-(4-methyl-1,4-dihydropyridine-3,5-dicarbaldehyde)lysineGirón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Vioque, Eduardoartículo
closedAccess9-oct-2002Bound malondialdehyde in foods: Bioavailability of the N-2-propenals of lysineGirón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Vioque, Eduardoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Characterization and evaluation of hemp protein hydrolysates on neuroprotectionMontserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID; Rodríguez-Martín, Noelia M. CSIC ORCID CVN; Toscano-Sánchez, Rocío CSIC; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Lemus-Conejo, Ana CSIC ORCID CVN; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID actas de congreso
openAccessFoodChem_2023_V426_136458.pdf.jpg2-jun-2023Chemical and biological characterization of the DPP-IV inhibitory activity exerted by lupin (Lupinus angustifolius) peptides: From the bench to the bedside investigationCruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Santos-Sánchez, Guillermo CSIC ORCID; Bollati, Carlotta; Bartolomei, Martina; Capriotti, Anna Laura; Cerrato, Andrea; Laganà, Aldo; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Arnoldi, Anna; Carrillo-Vico, Antonio CSIC ORCID; Lammi, Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chía (Salvia hispanica L.). The Old Food of the FutureMillán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Yust, María del Mar CSIC ORCID; Monika Haros, Claudia; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID libro
openAccessES2526105_A2.pdf.jpg5-ene-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Varela, Lourdes CSIC ORCID; Ortega, Almudena CSIC ORCID; López Martín, Sergio ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelsolicitud de patente
openAccessES2526105_R2.pdf.jpg5-ene-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Varela, Lourdes CSIC ORCID; Ortega, Almudena CSIC ORCID; López Martín, Sergio ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelinforme técnico
openAccessES2526105_B1.pdf.jpg5-ene-2015Composición emulsionada de grasa saturada en agua, su preparación y utilización para la evaluación de la tolerancia a los triglicéridosBermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Varela, Lourdes CSIC ORCID; Ortega, Almudena CSIC ORCID; López Martín, Sergio ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Dietary protein complexity modulates growth, protein utilisation and the expression of protein digestion-related genes in Senegalese sole larvaeCanada, P.; Conceição, Luis E. C.; Mira, S.; Teodósio, R.; Fernandes, Jorge M. O.; Barrios, C.; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Valente, L.M.P.; Engrola, Sofíaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019EEvaluation of wheat gluten protein hydrolysates on inflammation and oxidative stress in primary human monocytesMillán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Montserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID; Toscano-Sánchez, Rocío CSIC; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID actas de congreso
openAccessResumen_poster_Efecto_variabilidad_propiedades_congreso_AEET2021.pdf.jpg21-oct-2021Efecto de la variabilidad de las propiedades físico-químicas del suelo en el rendimiento de la halófita costera Crithmum maritimum L.Martins-Noguerol, Raquel; Matías Resina, Luis; Pérez-Ramos, Ignacio Manuel CSIC ORCID; Moreira Tomé, Xoaquín CSIC ORCID; Moreno-Pérez, Antonio J. CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; DeAndrés-Gil, Cristina CSIC ORCID; Francisco Candeira, Marta CSIC ORCID; García González, Alberto; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Cambrollé, Jesús CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessWO2014191597A1.pdf.jpg4-dic-2014Emulsified composition of saturated fat in water, its preparation and its use for assessing telerance to triglyceridesBermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Varela, Lourdes CSIC ORCID; Ortega, Almudena CSIC ORCID; López Martín Sergio; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Abia, Rocío CSIC ORCID ; García Muriana, Francisco José; Carrera Sánchez, Cecilio; Rodríguez Patino, Juan Miguelsolicitud de patente
openAccessfoods_09_00854_v2.pdf.jpg30-jun-2020Evaluation of Anti-Inflammatory and Atheroprotective Properties of Wheat Gluten Protein Hydrolysates in Primary Human MonocytesMontserrat-de la Paz, Sergio CSIC ORCID; Rodríguez-Martín, Noelia M. CSIC ORCID CVN; Villanueva, Álvaro CSIC ORCID ; Pedroche, Justo CSIC ORCID ; Cruz-Chamorro, Iván CSIC ORCID; Millán, Francisco CSIC ORCID ; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID artículo