Firma en Digital.CSIC (*):
Millán, Francisco
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento:
Alimentación y Salud. Grupo: Proteínas vegetales
 
Categoría Profesional:
Profesor de Investigación
 
Especialización:
Péptidos bioactivos: Hidrolizados protéicos; Alimentación y salud.
 
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
fmillanr@ig.csic.es
 

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccess2007Affinity Purification of Copper-Chelating Peptides from Sunflower Protein HydrolysatesMegías, Cristina ; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar ; Girón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Vioque, Javier  artículo
2openAccessvioqueaob.pdf.jpg25-Aug-2004Amino Acids Composition of Teucrium Nutlet Proteins and their Systematic SignificanceJuan, Rocío; Pastor, Jesús; Millán, Francisco  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  artículo
3openAccessPostprint_JFuntFood_2014_V8_P224.pdf.jpg2014Anti-inflammatory activity of lupine (Lupinus angustifolius L.) protein hydrolysates in THP-1-derived macrophagesMillán-Linares, María del Carmen  ; Bermúdez, Beatriz ; Yust, María del Mar ; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  artículo
4closedAccess30-Jul-2003Bound malondialdehyde in foods: Bioavailability of N,N'-Di-(4-methyl-1,4-dihydropyridine-3,5-dicarbaldehyde)lysineGirón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina ; Vioque, Eduardoartículo
5closedAccess9-Oct-2002Bound malondialdehyde in foods: Bioavailability of the N-2-propenals of lysineGirón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina ; Vioque, Eduardoartículo
6openAccessPostP_2018_JFF_V47_P299.pdf.jpgAug-2018GPETAFLR, a novel bioactive peptide from Lupinus angustifolius L. protein hydrolysate, reduces osteoclastogenesisMillán-Linares, María del Carmen  ; Lemus-Conejo, A.; Yust, María del Mar ; Pedroche, Justo  ; Carrillo-Vico, A.; Millán, Francisco  ; Montserrat-de la Paz, Sergio artículo
7openAccessPostprint_2015_JFunctFoods_V18A_P358.pdf.jpg2015GPETAFLR: A new anti-inflammatory peptide from Lupinus angustifolius L. protein hydrolysateMillán-Linares, María del Carmen  ; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar artículo
8closedAccessJul-2012Hypocholesterolemic and antioxidant activities of chickpea (Cicer arietinum L.) protein hydrolysatesYust, María del Mar ; Millán-Linares, María del Carmen  ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  artículo
9closedAccess15-Oct-2010Improvement of functional properties of chickpea proteins by hydrolysis with immobilised AlcalaseYust, María del Mar ; Pedroche, Justo  ; Millán-Linares, María del Carmen  ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Millán, Francisco  artículo
10openAccessImprovement.pdf.jpg30-Dec-2003Improvement of protein extraction from sunflower meal by hydrolysis with alcalaseYust, María del Mar ; Pedroche, Joaquín; Megías, Cristina ; Girón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Vioque, Javier  artículo
11closedAccessMar-2009Improving the functional properties of soy glycinin by enzymatic treatment. Adsorption and foaming characteristicsPizones Ruiz-Henestrosa, Víctor; Carrera Sánchez, Cecilio; Pedroche, Justo  ; Millán, Francisco  ; Rodríguez Patino, Juan Miguelartículo
12openAccessIG_AGROCSIC_2.pdf.jpgDec-2005Los hidrolizados proteicos en alimentación: Suplementos alimenticios de gran calidad funcional y nutricionalVioque, Javier  ; Millán, Francisco  artículo
13openAccessIG_AGROCSIC_3.pdf.jpgDec-2005Los péptidos bioactivos en alimentación: nuevos agentes promotores de saludVioque, Javier  ; Millán, Francisco  artículo
14openAccessPostprint_FoodChem_2014_V151_P141.pdf.jpg2014Lupine protein hydrolysates inhibit enzymes involved in the inflammatory pathwayMillán-Linares, María del Carmen  ; Yust, María del Mar ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Millán, Francisco  ; Pedroche, Justo  artículo
15openAccess387.pdf.jpg30-Apr-2001Obtención y aplicaciones de concentrados y aislados protéicosVioque, Javier  ; Sánchez Vioque, Raúl; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar ; Millán, Francisco  artículo
16openAccess388.pdf.jpg30-Apr-2001Obtención y aplicaciones de hidrolizados protéicosVioque, Javier  ; Clemente, Alfonso; Pedroche, Justo  ; Yust, María del Mar ; Millán, Francisco  artículo
17openAccess813.pdf.jpg30-Oct-1997Obtención y caracterización de aislados proteicos de colzaGonçalves, N.; Vioque, Javier  ; Clemente, Alfonso; Sánchez Vioque, Raúl; Bautista-Gallego, J.  ; Millán, Francisco  artículo
18openAccess455.pdf.jpg30-Oct-2000Péptidos bioactivos en proteínas de reservaVioque, Javier  ; Sánchez Vioque, Raúl; Clemente, Alfonso; Pedroche, Joaquín; Yust, María del Mar ; Millán, Francisco  artículo
19openAccess708.pdf.jpg30-Dec-1999Production of an extensive sunflower protein hydrolysate by sequential hydrolysis with endo- and exo-proteasesVillanueva, Álvaro ; Clemente, Alfonso; Bautista-Gallego, J.  ; Millán, Francisco  artículo
20openAccessLupinus.pdf.jpg30-Jun-2005Production of lupinus angustifolius protein hydrolysates with improved functional propertiesLqari, Hassane; Pedroche, Justo  ; Girón-Calle, Julio  ; Vioque, Javier  ; Millán, Francisco  artículo