English   español  

Navegación por Autor rp11807

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 69 a 88 de 105 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessmicroorganisms-09-00561.pdf.jpg9-mar-2021New Insights into Microbial Diversity of the Traditional Packed Table Olives Aloreña de Málaga through Metataxonomic AnalysisLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Ramiro-García, Javier CSIC ORCID; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019New Trends in Table Olive FermentationBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bordons, Albert; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID libro
closedAccessago-2012Nitrogen requirements of commercial wine yeast strains during fermentation of a synthetic grape mustGutiérrez Linares, Alicia CSIC; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Sancho, Marta; Beltrán, Gemma; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessWO2011121164A1.pdf.jpg6-oct-2011Olive preserving compositions with antifungal activityBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessLWT_2022_V166_113787.pdf.jpg15-ago-2022Optimisation of working parameters for lactic acid bacteria and yeast recovery from table olive biofilms, preserving fruit integrity and reducing chloroplast recoveryLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-jul-2016Optimizing propagation of S. aureus vB_SauM-phiIPLA-RODI phage on Staphylococcus xylosusRodríguez González, Ana CSIC ORCID; González-Menéndez, Eva CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; García Suárez, María Pilar CSIC ORCID ; Martínez Fernández, Beatriz CSIC ORCID póster de congreso
openAccessGonzalez_Menendez_Viruses_2018.pdf.jpg27-mar-2018Optimizing Propagation of Staphylococcus aureus Infecting Bacteriophage vB_SauM-phiIPLA-RODI on Staphylococcus xylosus Using Response Surface MethodologyGonzález-Menéndez, Eva CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Martínez Fernández, Beatriz CSIC ORCID ; García Suárez, María Pilar CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCIDartículo
openAccessnutrients-15-01931.pdf.jpg17-abr-2023Oral intake of Lactiplantibacillus pentosus LPG1 Produces a Beneficial Regulation of Gut Microbiota in Healthy Persons: A Randomised, Placebo-Controlled, Single-Blind TrialLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Arenas de Larriva, Antonio Pablo; Gutiérrez-Mariscal, Francisco Miguel; Pérez-Martínez, Pablo; Yubero-Serrano, Elena María; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccess2014Partial purification of iron solutions from ripe table olive processing using ozone and electro-coagulationGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID artículo
openAccessFrontiers_Microbiol_2012_V3_Art161.pdf.jpg27-abr-2012Potential benefits of the application of yeast starters in table olive processingArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Querol, Amparo CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Predictive Microgiology: a valuable tool in food safety and microbiological risk assessmentArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Valero Díaz, Antonio; García-Gimeno, R. M.; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessFrontiers_Microbiol_2015_V6_A873.pdf.jpg28-ago-2015Presence of toxic microbial metabolites in table olivesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccess2014Probabilistic model for the spoilage wine yeast Dekkera bruxellensis as a function of pH, ethanol and free SO2 using time as a dummy variableSturm, María Elena; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Querol, Amparo CSIC ORCID; Mercado, Laura A.; Ramírez, María Laura; Combina, Marianaartículo
openAccessPostP_2019_PRANPR_Probiotics.pdf.jpg2019Probiotic Properties of Lactobacillus Strains Isolated from Table Olive BiofilmsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Torres-Maravilla, Edgar; Bermúdez-Humarán, Luis G.; Langella, Philippe; Martín, Rebeca; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccess2014Production of potential probiotic Spanish-style green table olives at pilot plant scale using multifunctional startersRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2015Pyrosequencing analysis of the fungal biodiversity in table olivesArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Montes Borrego, Miguel CSIC; Bellido-Ruiz, M.; Landa, Blanca B. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccesssep-2011Quantifying the individual effects of ethanol and temperature on the fitness advantage of Saccharomyces cerevisiaeSalvadó, Zoel CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Barrio, Eladio CSIC ORCID; Querol, Amparo CSIC ORCID; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessfnut-05-00102_2018.pdf.jpg26-oct-2018Reduction of the Bitter Taste in Packaged Natural Black Manzanilla Olives by Zinc ChlorideBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2021_FoodMic_V94_103659.pdf.jpgabr-2021Relating starter cultures to volatile profile and potential markers in green Spanish-style table olives by compositional data analysisGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Morales, M. Lourdesartículo
openAccessRole_lactic.pdf.jpg26-may-2020Role of lactic acid bacteria in fermented vegetablesBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Medina, E.; Sánchez García, Borja CSIC ORCID; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo