Mostrando resultados 119 a 138 de 145
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2021 | Rapid and noninvasive tools to understand lipid role in seed storage: Dsc and Ft-Ir | Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Ixtaina, Vanesa Y.; Guidi, M. Guadalupe; Deladino, Lorena; Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2003 | Regulatory and physiological implications of phosphoenolpyruvate carboxylase from CO2-treated cherimoyas | Maldonado, Roberto; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2003 | Respuestas metabólicas asociadas a la acidificación citoplásmica en la fase inicial del daño por frío en chirimoya | Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2002 | Respuestas metabólicas asociadas al daño por frío en chirimoya | Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2007 | SAFE ICE: Low-temperature pressure processing of foods: Safety and quality aspects, process parameters and consumer acceptance | Urrutia, G.; Knorr, Dietrich; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
closedAccess | | 2012 | Scanning on the wild side: excursions this side of the glass transition without ice formation | Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2008 | Sensor para la determinación de la temperatura y del contenido de hielo de un alimento parcialmente congelado a Partir de Medidas Ultrasónicas | Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2008 | Simulación del control térmico en un equipo de alta presión para el tratamiento de alimentos | Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2002 | Some interrelated thermophysical properties of liquid water and ice. I. A user-friendly modeling review for food high-pressure processing | Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
openAccess | | 2002 | The effect of hydrostatic pressure on biological systems | Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | The initial freezing temperature of foods at high pressure | Guignon, Bérengère; Torrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Ramos, A. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
closedAccess | | 2006 | The initiative POLYPRES: surplus and waste food polysaccharide polymers valorisation through high pressure processing | Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2015 | The International Dictionary of Refrigeration | Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | material didáctico |
closedAccess | | 1999 | Thermal behaviour of the high pressure-assisted-freezing process and its effect on the quality of large foodstuffs | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Elvira, Carlos de; Guerra García, R. Mario; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2002 | Thermal control simulation in high pressure treatment of foods | Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
closedAccess | | 2001 | Thermal control simulation in high pressure treatment of foods | Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2000 | Thermal effect in foods during quasi-adiabatic pressure treatments | Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
closedAccess | | 2012 | Tissue and cytoplasm vitrification in cryopreservation monitored by low temperature scanning electron microscopy (cryo-SEM) | Schneider Teixeira, Aline CSIC ORCID; González-Benito, M. Elena; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2003 | Transiciones de fase del agua en el dominio de las altas presiones y las bajas temperaturas | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Lis, M.; Guignon, Bérengère | capítulo de libro |
openAccess | | 2006 | Tratamiento de carne bovina mediante la combinación del proceso de congelación con el de altas presiones hidrostáticas a temperatura subcero: efecto sobre calidad microbiológica y propiedades físicas | Fernández, Pedro P. CSIC; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R. | comunicación de congreso |