English   español  

Navegación por Autor rp08625

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 55  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-may-2018A procedure for the measurement of Oxygen Consumption Rates (OCRs) in red wines and some observations about the influence of wine initial chemical compositionMarrufo-Curtido, Almudena; Carrascón, Vanesa; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo
openAccessAccurate quantitative determination of the total amounts of Strecker.pdf.jpgdic-2022Accurate quantitative determination of the total amounts of Strecker aldehydes contained in wine. Assessment of their presence in table winesCastejón-Musulén, Oscar; Aragón-Capone, Manuel; Ontañón, Ignacio CSIC ORCID; Peña, Cristina; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Actividad neuroprotectora de compuestos bioactivos obtenidos de diferentes fuentes naturales y subproductos alimentariosSánchez-Martínez, J. David CSIC ORCID; Suárez Montenegro, Zully J. CSIC ORCID; Álvarez-Rivera, Gerardo CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-mar-2018Ageing and retail display time in raw beef odour according to the degree of lipid oxidationResconi, Virginia C.; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Escudero, Ana CSIC ORCID; Magalhaes, Danielle; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Campo, M. Marartículo
openAccessalgaebiorefi.pdf.jpg2019Algae and microalgae biorefineryGallego, Rocío CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Mendiola, J. A. CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-mar-2017Anthocyanin-derived pigments driving dryness and persistency in red winesSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Avizcuri, J. M. CSIC; Ferrero-del-Teso, Sara CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Changes in Key wine aroma compounds during oxidation. Relationship with polyphenol changes and with some potential precursorsFranco-Luesma, Ernesto CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Culleré, Laura; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2016Changes in phenolic composition of red wines caused by oxidation in relation to the level of SO2Carrascón, Vanesa; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Chiral analysis in food scienceÁlvarez-Rivera, Gerardo CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Ballesteros-Vivas, Diego; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID artículo
openAccessposter Ruta graveolens EMSF2019.pdf.jpg2019Comparative assessment of PLE and SFE for the selective extraction of compounds of interest from Ruta graveolensReyes-Vaquero, Lorena; Vanegas-Espinoza, Pablo; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Álvarez-Rivera, Gerardo CSIC ORCID; Del Villar-Martínez, Alma; Ibáñez, Elena CSIC ORCID póster de congreso
openAccesscompressacti.pdf.jpg2020Compressed CO2 technologies for the recovery of carotenoid-enriched extracts from Dunaliella salina with potential neuroprotective activityBueno, Mónica CSIC ORCID ; Vitali, Clementina; Sánchez-Martínez, J. David CSIC ORCID; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Compressed fluids for food by-product biorefineryBueno, Mónica CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-may-2019Development of a robust HS-SPME-GC-MS method for the analysis of solid food samples. Analysis of volatile compounds in fresh raw beef of differing lipid oxidation degreesBueno, Mónica CSIC ORCID ; Resconi, Virginia C.; Campo, M. Mar; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCIDartículo
openAccessdownstrealga.pdf.jpg2019Downstream green processes for recovery of bioactives from algaeBueno, Mónica CSIC ORCID ; Gallego, Rocío CSIC ORCID; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccess19-jun-2023Efecto del tipo de elaboración de vinos blancos españoles: vino natural vs convencionalCastillo Río, Carolina; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Sánchez, Carlota; González Hernández, Marivel CSIC; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Peña, Cristina; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ballester, Jordi; Parga-Dans, Eva CSIC ORCID ; Alonso-González, Pablo CSIC ORCID póster de congreso
openAccessposterHpluvialis.pdf.jpg2018Efecto del uso de altas presiones en la extracción compuestos bioactivos a partir de la microalga Haematococcus pluvialisGallego, Rocío CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Chourio, Angélica; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Saldaña, Marleny D. A.; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Evaluation of the antioxidant and neuroprotective activity of the seaweed Durvillaea antarctica (cochayuyo) extracts using pressurized liquidsRuiz-Domínguez, M. C.; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Sánchez-Martínez, J. David CSIC ORCID; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Cerezal-Mezquita, P.; Ibáñez, Elena CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016External control for SPME in solid food samples: analysis of volatile compounds in raw beefBueno, Mónica CSIC ORCID ; Resconi, Virginia C.; Campo, M. Mar; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Escudero, Ana CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Extracción por líquidos presurizados de metabolitos de interés de la parte aérea y raíz de Ruta Graveolens L.Reyes-Vaquero, Lorena; Vanegas-Espinoza, Pablo; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; Álvarez-Rivera, Gerardo CSIC ORCID; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Del Villar-Martínez, Almapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017Foam characteristics and volatile composition of red sparkling wines from Tempranillo grape varietyPérez-Magariño, Silvia; Bueno, Mónica CSIC ORCID ; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCIDpóster de congreso