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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 31-jul-2008 | Non-invasive device for determining the temperature and ice content of frozen foods | Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Aparicio Pena, Cristina; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | patente |
closedAccess | | 2012 | Orange juice pvT-properties for high pressure processing and modeling purposes: Importance of soluble solids concentration | Guignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2003 | Porcentajes de hielo instantáneo en expansiones desde las proximidades de la curva de fusión del agua | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Guignon, Bérengère; Lis, M. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2009 | Prediction of ice content in biological model solutions when frozen under high pressure | Guignon, Bérengère; Aparicio, C.; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Pressure-induced modification of sodium caseinate techno-functional properties | Costo, Rocío CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | artículo |
openAccess | | 2012 | Pressure-shift nucleation: A potential tool for freeze concentration of fluid foods | Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz, P.; Sanz, P.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-nov-2004 | Procedimiento para acortar el tiempo de enfriamiento de recintos destinados al tratamiento de los alimentos por alta presión | Díaz, José Miguel; Guerra García, R. Mario; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | patente |
closedAccess | | 2003 | Propiedades termofísicas del agua líquida y del hielo I en altas presiones | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Guignon, Bérengère; Lis, M. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2008 | Propiedades volumétricas del zumo de naranja a temperaturas comprendidas entre -20ºc y 40ºC y presiones de hasta 350 MPa | Guignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2014 | Role of water structure on the high pressure micellization and phase transformations of sodium dodecanoate aqueous solutions | Hidalgo Baltasar, Eduardo; Taravillo, M.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Baonza, Valentín G. CSIC ORCID CVN ; Guignon, Bérengère | artículo |
openAccess | | 2008 | Sensor para la determinación de la temperatura y del contenido de hielo de un alimento parcialmente congelado a Partir de Medidas Ultrasónicas | Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2008 | Simulación del control térmico en un equipo de alta presión para el tratamiento de alimentos | Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2011 | Specific volume and compressibility measurements of tomato paste at moderately high pressure as a function of temperature | Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | artículo |
closedAccess | | 2010 | Specific volume of liquid water from (253 to 323) K and pressures up to 350 MPa by volumetric measurements | Guignon, Bérengère; Aparicio, C.; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Speed of sound in liquid water from (253.15 to 348.15) K and pressures from (0.1 to 700) MPa | Hidalgo Baltasar, Eduardo; Taravillo, M.; Baonza, Valentín G. CSIC ORCID CVN ; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID; Guignon, Bérengère | artículo |
closedAccess | | 2007 | Synergy between high-pressure, temperature and ascorbic acid on the inactivation of Bacillus cereus | Préstamo, Guadalupe CSIC ; Pedrazuela, A.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | The effects of high hydrostatic pressure at subzero temperature on the quality of ready-to-eat cured beef carpaccio | Vaudagna, S. R.; González, Claudia B.; Guignon, Bérengère; Aparicio, Cristina CSIC; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | The initial freezing temperature of foods at high pressure | Guignon, Bérengère; Torrecilla, J. S.; Otero, Laura CSIC ORCID; Ramos, A. M.; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Sanz Martinez, Pedro Dimas | artículo |
closedAccess | | 2011 | Thermal expansion coefficient and specific heat capacity from sound velocity measurements in tomato paste from 0.1 up to 350 MPa and as a function of temperature | Aparicio, Cristina CSIC; Guignon, Bérengère; Otero, Laura CSIC ORCID; Sanz Martínez, Pedro Dimas CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2003 | Transiciones de fase del agua en el dominio de las altas presiones y las bajas temperaturas | Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Otero, Laura CSIC ORCID; Molina García, Antonio D. CSIC ORCID ; Lis, M.; Guignon, Bérengère | capítulo de libro |