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Navegación por Autor Salvador, Ana

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-may-2004Influencia del tiempo y temperatura de almacenamiento en la aceptación por color de diversas variedades de manzanasSalvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Calvo, Carlos CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2004Innovative method for preparing a frozen, battered food without a prefrying stepSanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
Instrumental and sensorial measurement of crispy texture in commercial potato chips.pdf.jpg19-mar-2008Instrumental and sensorial measurement of crispy texture in commercial potato chipsSalvador, Ana CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID comunicación de congreso
accesoRestringido.pdf.jpg2013Instrumental assessment of the sensory quality of baked goodsFiszman, Susana CSIC ORCID ; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-jul-2010Integrated approach for evaluating eating quality of apples with different storage historyVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg12-ago-2007Integrative innovative methodologies for crispness/crunchiness assessment. Sensory-instrumental relationshipsVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessLWT2024-Espert.pdf.jpg4-dic-2023Linear and nonlinear viscoelasticity of edible o/w emulsions used as saturated fat replacersEspert, María CSIC; Gracia-Fernández, C.; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernández, M. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2011Main Factors Underlying Consumers' Food Choice: A First Step For The Understanding Of Attitudes Toward "Healthy Eating"Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
openAccessWO2013064712A1.pdf.jpg10-may-2013Manufacture and applicatio of a fat-substitute emulsionSanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDpatente
closedAccess2017 Eurocarne 259 pp 112-118 Flores et al.pdf.jpg2017Mejora del aroma de embutidos curados madurados reformulados y fabricados con grasa de machos enteros mediante el empleo de levadurasFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Corral, Sara CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Belloch, Carmela CSIC ORCIDartículo
openAccessAlvarezMD_MEJORA DEL PERFIL LIPIDICO DE BOMBONES MEDIANTE LA INCORPORACION DE ACEITE DE GIRASOL ALTO OLEICO ESTRUCTURADO.pdf.jpg2022Mejora del perfil lipídico de bombones mediante la incorporación de aceite de girasol alto oleico estructuradoÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Salvador, Ana CSIC ORCID; Espert, María CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessmejorbombon.pdf.jpg2022Mejora del perfil lipídico de bombones mediante la incorporación de aceite de girasol alto oleico estructuradoÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Salvador, Ana CSIC ORCID; Espert, María CSICartículo
openAccessWO_2003_101228_A1.pdf.jpg11-dic-2003Method of preparing a frozen, battered food productFiszman, Susana CSIC ORCID ; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Lluch, María Ángeles; Castellano, José Vicente; Camps Herrero, José Luis; Gamero, Manuelpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2005Methodological developments in bread staling assessment: Application to enzyme-supplemented brown pan breadFiszman, Susana CSIC ORCID ; Salvador, Ana CSIC ORCID; Varela, Paula CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2008Methodological developments in crispness assessment: Effects of cooking method on the crispness of crusted foodsVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Methodological Developments in the Assessment of Texture in Solid Foods. An Integrated Approach for the Quantification of Crispness/CrunchinessVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-feb-2006Microstructural changes on batters induced by dossing proceses. Realtionship to rheological propertiesBaixauli, Raquel CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg30-may-2005Model for predicting the shelf life of brown pan bread by survival analysisSalvador, Ana CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2008Muffins with resistant starch: Baking performance in relation to the rheological properties of the batterBaixauli, Raquel CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-sep-2006Muffins with resistant starch: number, size and shape of bubbles in relation with the rheological properties of the batterBaixauli, Raquel CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso