English   español  

Navegación por Autor rp15225

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 100  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessA_new_ultra-rapid.pdf.jpg15-ene-2014A new ultra-rapid UHPLC/MS/MS method for assessing glucoraphanin and sulforaphane bioavailability in human urineDomínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Medina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
openAccessA_ultra-pressure.pdf.jpgmay-2012A ultra-pressure liquid chromatography/triple quadrupole tandem mass spectrometry method for the analysis of 13 eicosanoids in human urine and quantitative 24 hour values in healthy volunteers in a controlled constant dietMedina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Gil, J. I.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Martínez-Sanz, J. M.; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
openAccess27-may-2014Actividad antibacteriana de extractos de té verde y brócoli frente a Campylobacter jejuniSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessnov-2010Acylated anthocyanins in broccoli sproutsMoreno, Diego A. CSIC ORCID; Pérez-Balibrea, Santiago CSIC; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccess4-may-2001Analysis of phenolic compounds in Spanish Albrariño and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatographyAndrade, Paula B.; Oliveira, M. Beatriz; Seabra, Rosa M.; Ferreira, Margarida A.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccess12-abr-2000Anthocyanin-based natural colorants: A new source of antiradical activity for foodstuffEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Wichers, Harry J.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013AnthocyaninsPascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessAntibacterial activity.pdf.jpg2014Antibacterial activity of green tea and broccoli extracts against Campylobacter jejuniSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccess2023Antinociceptive and antiedema effects produced in rats by Brassica oleracea var. italica sprouts involving sulforaphaneGuadarrama‑Enríquez, Omar; Fernando Moreno‑Pérez, Gabriel; González‑Trujano, María Eva; Ángeles‑López, Guadalupe Esther; Ventura‑Martínez, Rosa; Díaz‑Reval, Irene; Cano‑Martínez, Agustina; Pellicer, Francisco; Baenas, Nieves CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Garcia-Viguera, Cristina artículo
openAccessAgullo2021IntJFoodSciNutr.pdf.jpg9-mar-2021Antinociceptive effects of maqui-berry (Aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz)Agulló, Vicente; González-Trujano, María Eva; Hernández-León, Alberto; Estrada-Camarena, Erika; Pellicer, Francisco; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessene-2006Are Root Hydraulic Conductivity Responses to Salinity Controlled by Aquaporins in Broccoli Plants?López-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Carvajal, Micaela CSIC ORCIDartículo
closedAccess13-nov-2008Aronia-Enriched Lemon Juice: A New Highly Antioxidant BeverageGarcía-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; González-Molina, Elena CSICartículo
openAccessAssessment2012.pdf.jpgdic-2012Assessment of oxidative stress markers and prostaglandins after chronic training of triathletesMedina Escudero, Sonia CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Cejuela-Anta, Roberto; Villaño, Débora CSIC ORCID; José M. Martínez-Sanz, José M.; Gil , Pilar; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
closedAccess23-abr-2008Basis for the new challenges of growing broccoli for health in hydroponicsMoreno, Diego A. CSIC ORCID; López-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; Martínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessjul-2008Betalains in the era of global agri-food science, technology and nutritional healthMoreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Gil, José I.; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
openAccessnutrients-13-00312.pdf.jpg2021Beverages Based on Second Quality Citrus Fruits and Maqui Berry, a Source of Bioactive (Poly)phenols: Sorting Out Urine Metabolites upon a Longitudinal StudyAgulló, Vicente; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCIDartículo
openAccesscoatings-13-00568.pdf.jpg7-mar-2023Bioactive compounds of broccoli florets as affected by packing micro-perforations and storage temperaturePaulsen, Erika; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; Martínez-Romero, D.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jul-2021Biological effects of stevia, sucralose and sucrose in citrus-maqui juices on overweight subjectsZafrilla, Pilar; Masoodi, Hedyeh; Cerdá, Begoña; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Villaño, Débora CSIC ORCIDartículo
openAccessLopez2022SciTotalEnvironm.pdf.jpg1-jun-2022Brassica sprouts exposed to microplastics: Effects on phytochemical constituentsLópez-Belchi, María Dolores; Toro, María Trinidad; Riveros, Gustavo; Illanes, Marcelo; Noriega, Felipe; Schoebitz, Mauricio; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Moreno, Diego A. CSIC ORCIDartículo
openAccessSanchez2023FoodBio.pdf.jpgfeb-2023Broccoli products supplemented beers provide a sustainable source of dietary sulforaphaneAbellán, Ángel; Zapata, Pedro J.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Giménez, María Joséartículo