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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2023Acrylamide in table olivesMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-sep-2022Application of NutriScore and NutrInform Battery to Spanish table olivesGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostP_2010_FRI_V127_108733.pdf.jpgene-2020Aroma profile and volatile composition of black ripe olives (Manzanilla and Hojiblanca cultivars)Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_JAgrcFoodChem_V66_P4481.pdf.jpg13-abr-2018Assessment of the Minor-Component Transformations in Fat during the Green Spanish-Style Table Olive ProcessingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessBioaccesibilidad_ALópez_PuntaCana_2015.pdf.jpg8-nov-2015Bioaccesibilidad de minerales nutrientes en aceitunas de mesa negras oxidadasLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessijfs.15080.pdf.jpgmay-2021Changes in the volatile composition of Spanish-style green table olives induced by pasteurisation treatmentMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Changes in volatile composition during the processing and storage of black ripe olivesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessChanges_ALópez_Florence_2015.pdf.jpg27-sep-2015Changes in waxes and ethyl esters contents during Green Spanish-style table olive procdessingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccess15-jun-2011Chemometric characterisation of the fats released during the conditioning processes of table olivesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess10-ago-2011Chemometric classification of the fat residues from the conditioning operations of table olive processing, based on their minor componentsGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_Food_Addit_Cont_A_2014_V31_P242_Figure1.tif.jpg2014Comparative study of the use of sarcosine, proline and glycine as acrylamide inhibitors in ripe olive processingSánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel CSIC; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-may-2022Consideraciones relativas a Nutri-Score y su aplicación a las aceitunas de mesa. AlternativasLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessDataBrief_2018_V16_P231.pdf.jpgfeb-2018Data on fatty acid profiles of green Spanish-style Gordal table olives studied by compositional analysisGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessData_in_Brief_2016_V8_P709.pdf.jpgsep-2016Data on green Spanish-style Manzanilla table olives fermented in salt mixturesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessDataBrief_2018_V20_P1471.pdf.jpgoct-2018Data on sensory profile of green Spanish-style table olives studied by Quantitative Descriptive AnalysisLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess27-nov-2023Desalting Process of Directly Brined Table OlivesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccess25-may-2011Effect of bruising on respiration, superficial color, and phenolic changes in fresh Manzanilla olives (Olea europaea pomiformis): Development of treatments to mitigate browningSegovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess1-jul-2010Effect of chloride salt mixtures on selected attributes and mineral content of fermented cracked Aloreña olivesBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2015_FoodChem_V188_P37.pdf.jpgdic-2015Effect of green Spanish-style processing (Manzanilla and Hojiblanca) on the quality parameters and fatty acid and triacylglycerol compositions of olive fatLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_FoodChem_V239_P343.pdf.jpg15-ene-2018Effect of post-fermentation and packing stages on the volatile composition of Spanish-style green table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo