English   español  

Navegación por Autor rp11803

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 78  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessFront_Microbiol_ 8_2326.pdf.jpg29-nov-2017A Probabilistic Decision-Making Scoring System for Quality and Safety Management in Aloreña de Málaga Table Olive ProcessingRuiz Bellido, Miguel Ángel; Valero Díaz, Antonio; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Posada-Izquierdo, Guiomar Denisse; Rincón, Francisco; Possas, Aricia; García Gimeno, Rosa M.; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessAceitunas_2023_PGarcía.pdf.jpg19-sep-2022Aceitunas negras oxidadas comerciales: contenido en acrilamidaRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Ramírez-Castro, Eva M.; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN póster de congreso
closedAccess14-feb-2023Acrilamida, ese compuesto no deseado en nuestra dietaBrenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Ramírez-Castro, Eva M.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostP_2019_IJFST.pdf.jpg2020Aerobic industrial processing of Empeltre cv. natural black olives and product characterisationMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2020Aerobic treatment of black ripe olive processing streams to reduce biological contaminationGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-oct-2022Alternativas a la elaboración tradicional de aceitunas negras deshidratadas.García-Serrano, Pedro CSIC; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID póster de congreso
closedAccess13-jul-2011Antimicrobial activity of olive solutions from stored alpeorujo against plant pathogenic microorganismsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Santos, Berta de los; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero-Muñoz, Fernando; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccess15-abr-2024Assessment of black ripe olive processing for acrylamide mitigationBrenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Ramírez-Castro, Eva M.; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_IntJFoodMicrob_V236_P47.pdf.jpg2016Assessment of the bacterial community in directly brined Aloreña de Málaga table olive fermentations by metagenetic analysisMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Ruiz Bellido, Miguel Ángel; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Montes Borrego, M.; Landa, Blanca B. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_FoodMic_V77_P10.pdf.jpgfeb-2019Assessment of the non-lactic acid bacteria microbiota in fresh cucumbers and commercially fermented cucumber pickles brined with 6% NaClPérez-Díaz, Ilenys M.; Hayes, Janet S.; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Webber, Ashlee M.; Butz, Natasha; Dickey, Allison N.; Lu, Zhongjing; Azcárate-Peril, M. Andreaartículo
openAccess20-oct-2019Assessment of Total Hydroxytyrosol and Tyrosol during Shelf Life of Virgin Olive Oil.Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Mateo, M. A.; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2016Bacterial Ecology of Fermented Cucumber Rising pH Spoilage as Determined by Nonculture-Based MethodsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Pérez-Díaz, Ilenys M.; Breidt, Fred; Hayes, Janet; Franco, Wendy; Butz, Natasha; Azcárate-Peril, M. Andreaartículo
closedAccessdic-2009Bactericidal Activity of Glutaraldehyde-like Compounds from Olive ProductsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID artículo
openAccess20-oct-2019Bioactive Compounds in Olive Oil Processing By-productsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2024Characterization and safety of commercial table olives from the Algerian marketSab, Chafiaa; Ramírez-Castro, Eva M.; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Ouelhadj, Akli; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
openAccessFood_Funct_2019_V10_P4716.pdf.jpg9-jul-2019Characterization of bioactive compounds in commercial olive leaf extracts, and olive leaves and their infusionsMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_IntJFoodMicrobiol_2015_P35.pdf.jpg2015Characterization of the microbial diversity in yacon spontaneous fermentation at 20°CReina, Laura D.; Pérez-Díaz, Ilenys M.; Breidt, F.; Azcárate-Peril, M. Andrea; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Butz, N.artículo
openAccessfoods_2022_11_3879.pdf.jpg1-dic-2022Chemical and Enzymatic Characterization of Leaves from Spanish Table Olive CultivarsRamírez-Castro, Eva M.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
openAccessRISG_2020_vol._974_-_art._02_kerkour.pdf.jpgoct-2020Chemical characterisation and antioxidant activity of Spanish-style green olives of the Azerradj and Sigoise cultivarsKerkour, Hocine; Tamendjari, Abderezak; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Ait Chabane, Fadila; Rovellini, Pierangela; Fusari, Paolaartículo
openAccessPostP_2020_AWM_V227_105833.pdf.jpg20-ene-2020Chemical composition of table olive wastewater and its relationship with the bio-fortifying capacity of tomato (Solanum lycopersicum L.) plantsSantos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo