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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988A ripening and storage study of soft goat cheese with Penicillium candidum on the surfaceJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Biochemical characteristics of three types of goats milk cheesesMartín-Hernández, M. C. CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
openAccessCalvo et al. 2020 Comprehensive characterization of neutral and polar li....pdf.jpg2020Comprehensive characterization of neutral and polar lipids of buttermilk from different sources and its milk fat globule membrane isolatesCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC ; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Alonso Miravalles, Loreto CSIC; García-Martín, Rosa; Megino-Tello, Javier CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Determination of aminopeptidase activity in cheeseMartí De Castro, M. A.; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Differentiation of milks and cheeses according to species based on the mineral contentMartín-Hernández, M. C. CSIC ; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-1988Effect of freezing on the characteristics of a semihard cheese manufactured with a mixture of goats and cows milkMartín-Hernández, M. C. CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Effects of freezing and frozen storage on the physicochemical and sensory characteristics of four types of goat's cheeseJuárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín Álvarez, Pedro J.; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Enzyme activity in Spanish goat's cheesesGómez, Rosario CSIC ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1988Gas chromatographic method for determining free fatty acids in cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Interaction of magnetic silica nanoparticles with food proteins during in vitro digestionMartín-Hernández, M. C. CSIC ; Burnand, David; Jud, Corinne; Portmann, Reto; Egger, Lottiartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Proteolytic Activity of Lactobacillus casei Subsp. casei IFPL 731 in a Model Cheese SystemFernández de Palencia, P. CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Purification and Characterization of a Dipeptidase from Lactobacillus casei ssp. casei IFPL 731 Isolated from Goat Cheese Made from Raw MilkFernández-Esplá, M. D.; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Purification and Characterization of a Novel Serine Aminopeptidase from Lactobacillus casei Ssp. casei IFPL 731Fernández-Esplá, M. D.; Fox, P. F.; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Purification and characterization of an aminopeptidase (Pep C-like) from Lactobacillus casei subsp. casei IFPL 731 isolated from raw goat's milk cheeseFernández de Palencia, P. CSIC; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Purification and characterization of the mature, membrane-associated cell- envelope proteinase of Lactobacillus helveticus L89Martín-Hernández, M. C. CSIC ; Alting, A. C.; Exterkate, F. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Release and partial characterization of cell-envelope proteinases from Lactococcus lactis subsp. lactis IFPL 359 and Lactobacillus casei subsp. casei IFPL 731 isolated from raw goat,s-milk cheeseFernández de Palencia, P. CSIC; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1989Retention of main and trace elements in four types of goat cheeseMartín-Hernández, M. C. CSIC ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Specificity of the bound and free forms of the cell-envelope proteinase of Lactobacillus casei subsp. casei IFPL 731 towards the α(s1)-casein-(1- 23)-fragmentFernández de Palencia, P. CSIC; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo