Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (3 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 10.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
22-may-2019
Exploring the functionality of starches from corms and cormels of Xanthosoma sagittifolium
Calle, Jehannara
CSIC
;
Benavent Gil, Yaiza
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
16-ago-2019
Quality Indicators and Heat Damage of Dried and Cooked Gluten Free Spaghetti
Gasparre, Nicola
CSIC
ORCID
;
Betoret, Ester
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
12-ago-2019
Enrichment of bread with fruits and vegetables: Trends and strategies to increase functionality
Betoret, Ester
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
17-sep-2019
Modulation of in vitro digestibility and physical characteristics of protein enriched gluten free breads by defining hydration
Sahagún, Marta
;
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Gómez, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
4-sep-2019
Effect of Bread Structure and In Vitro Oral Processing Methods in Bolus Disintegration and Glycemic Index
Aleixandre, Andrea
;
Benavent-Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
29-jun-2019
Effects of high amylopectin (waxy1) and high-quality protein (opaque2) maize mutants in agronomic performance and bakery quality
Revilla Temiño, Pedro
CSIC
ORCID
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Malvar Pintos, Rosa Ana
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
7-may-2019
Evaluation of starch–protein interactions as a function of pH
Bravo-Núñez, Ángela
;
Garzón, Raquel
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Gómez, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
28-jun-2019
Role of hydrocolloids in gluten free noodles made with tiger nut flour as non-conventional powder
Gasparre, Nicola
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
22-jul-2019
Development of gluten free breads from Colocasia esculenta flour blended with hydrocolloids and enzymes
Calle, Jehannara
CSIC
;
Benavent Gil, Yaiza
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
10-ene-2019
Evaluation of the physicochemical and nutritional changes in two amaranth species (Amaranthus quitensis and Amaranthus caudatus) after germination
Cornejo, Fabiola
;
Novillo, Geovanna
;
Villacrés, Elena
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Autor
3
Benavent Gil, Yaiza
3
Garzón, Raquel
2
Betoret, Ester
2
Calle, Jehannara
2
Gasparre, Nicola
2
Gómez, Manuel
1
Aleixandre, Andrea
1
Benavent-Gil, Yaiza
1
Bravo-Núñez, Ángela
1
Cornejo, Fabiola
.
siguiente >
Palabras clave
3
Bread
3
Glycemic index
1
Amaranth species
1
Amaranthus caudatus
1
Amaranthus quitensis
1
Bioactive
1
Bolus particle size
1
Breadmaking
1
Colocasia esculenta
1
Cooking quality
.
siguiente >