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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2014
Influence of Amyloglucosidase in Bread Crust Properties
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Hernando, Isabel
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2014
Effect of Different Extrusion Treatments and Particle Size Distribution on the Physicochemical Properties of Rice Flour
Martínez, Mario M.
;
Calviño, Adelina
CSIC
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Gómez, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2014
Establishing the function of proteins on the rheological and quality properties of rice based gluten free muffins
Matos, María Estela
CSIC
;
Sanz Taberner, Teresa
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
may-2014
Cereals for developing gluten-free products and analytical tools for gluten detection
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Barro Losada, Francisco
CSIC
ORCID
;
Sousa Martín, Carolina
;
Mena, M. Carmen
artículo
5
openAccess
ene-2014
Functionality of porous starch obtained by amylase or amyloglucosidase treatments
Durá, Ángela
CSIC
;
Błaszczak, W.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
12-mar-2014
Reduced-gliadin wheat bread: An alternative to the gluten-free diet for consumers suffering gluten-related pathologies
Gil Humanes, Javier
CSIC
;
Pistón, Fernando
CSIC
ORCID
;
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Real, Ana
;
Comino, Isabel
;
Sousa Martín, Carolina
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Barro Losada, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2014
Effect of water content and flour particle size on gluten-free bread quality and digestibility
de la Hera, Esther
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Gomez, M.
artículo
8
openAccess
2014
Modification of wheat flour functionality and digestibility through different extrusion conditions
Martínez, Mario M.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Gómez, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
26-nov-2014
Enzymes in gluten-free bread making
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
presentación
10
openAccess
2014
Developing fruit-based nutritious snack bars
Silva, E. P. da
;
Siqueira, H. H.
;
Lago, R. C. do
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Vilas Boas, E.V.B.
artículo
11
openAccess
14-mar-2014
The shutdown of celiac disease-related gliadin epitopes in bread wheat by RNAi provides flours with increased stability and better tolerance to over-mixing
Gil Humanes, Javier
CSIC
;
Pistón, Fernando
CSIC
ORCID
;
Barro Losada, Francisco
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
12
openAccess
2014
Understanding gluten-free dough for reaching breads with physical quality and nutritional balance
Matos, María Estela
CSIC
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
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Autor
3
Barro Losada, Francisco
2
Altamirano Fortoul, Rossana
2
Gil Humanes, Javier
2
Gómez, Manuel
2
Martínez, Mario M.
2
Matos, María Estela
2
Pistón, Fernando
2
Sousa Martín, Carolina
1
Błaszczak, W.
1
Calviño, Adelina
.
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Palabras clave
2
Bread
2
Enzymatic hydrolysis
2
Extrusion
2
Gluten-free
2
Hydration
2
Particle size
2
Quality
2
Rice flour
2
Thermal properties
1
Amyloglucosidase
.
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