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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
feb-2011
Ultrasonic study of wheat flour properties
García Álvarez, Javier
;
Salazar, J.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
11-feb-2011
Rheology of different hydrocolloids-rice starch blends. Effect of successive heating-cooling cycles
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Yokoyama, W.
;
Shoemaker, C.
artículo
3
openAccess
abr-2011
Physico-chemical changes in breads from bake off technologies during storage
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
abr-2011
Physicochemical properties and enzymatic hydrolysis of different starches in the presence of hydrocolloids
Arocha Gularte, Marcia
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
ene-2011
Effects of roasting on barley β-glucan, thermal, textural and pasting properties
Sharma, Paras
;
Gujra, Hardeep Singh
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
sep-2011
Chemical Composition and Starch Digestibility of Different Gluten-free Breads
Matos, María Estela
CSIC
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
22-may-2011
Impact of steaming conditions on the structure and on the properties of bread crust; in the case of a crispy roll
Le-Bail, A.
;
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Dessev, T.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Leray, D.
;
Lucas, T.
;
Chevallier, S.
;
Jury, V.
comunicación de congreso
8
openAccess
dic-2011
Rheological Properties Of Rice-Soybean Protein Composite Flours Assessed By Mixolab® And Ultrasound
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Marco, Cristina
;
García Álvarez, J.
;
Salazar, J.
artículo
Explorar
Autor
2
Altamirano Fortoul, Rossana
2
Salazar, J.
1
Arocha Gularte, Marcia
1
Chevallier, S.
1
Dessev, T.
1
García Álvarez, J.
1
García Álvarez, Javier
1
Gujra, Hardeep Singh
1
Jury, V.
1
Le-Bail, A.
.
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Palabras clave
2
Pasting
2
Rheology
1
Barley
1
Bread
1
Bread dough
1
Cooked starch
1
Corn
1
Crust properties
1
Fibers
1
Flour
.
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