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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2014
Influence of Amyloglucosidase in Bread Crust Properties
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Hernando, Isabel
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2015
Mechanical, microstructure and permeability properties of a model bread crust: Effect of different food additives
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Hernández Muñoz, Pilar
CSIC
ORCID
;
Hernando, Isabel
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
ene-2010
Effect of high pressure processing on wheat dough and bread characteristics
Bárcenas, María Eugenia
;
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
12-mar-2014
Reduced-gliadin wheat bread: An alternative to the gluten-free diet for consumers suffering gluten-related pathologies
Gil Humanes, Javier
CSIC
;
Pistón, Fernando
CSIC
ORCID
;
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Real, Ana
;
Comino, Isabel
;
Sousa Martín, Carolina
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Barro Losada, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
sep-2012
Breadmaking performance and technological characteristic of gluten-free bread with inulin supplemented with calcium salts
Krupa-Kozak, Urszula
;
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Wronkowska, Małgorzata
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
oct-2012
Viability of some probiotic coatings in bread and its effect on the crust mechanical properties
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Moreno Terrazas, Rubén
;
Quezada Gallo, A.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
mar-2013
Thermomechanically Induced Protein Aggregation and Starch Structural Changes in Wheat Flour Dough
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Don, Clyde
;
Dubat, Arnauld
artículo
8
openAccess
2013
Texture of Bread Crust: Puncturing Settings Effect and Its Relationship to Microstructure
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Hernando, Isabel
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
22-may-2011
Impact of steaming conditions on the structure and on the properties of bread crust; in the case of a crispy roll
Le-Bail, A.
;
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Dessev, T.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
;
Leray, D.
;
Lucas, T.
;
Chevallier, S.
;
Jury, V.
comunicación de congreso
10
openAccess
abr-2011
Physico-chemical changes in breads from bake off technologies during storage
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
11
openAccess
ene-2012
Effect of the amount of steam during baking on bread crust features and water diffusion
Altamirano Fortoul, Rossana
CSIC
ORCID
;
Le-Bail, A.
;
Chevallier, S.
;
Rosell, Cristina M.
CSIC
ORCID
artículo
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Autor
3
Hernando, Isabel
2
Chevallier, S.
2
Le-Bail, A.
1
Barro Losada, Francisco
1
Bárcenas, María Eugenia
1
Comino, Isabel
1
Dessev, T.
1
Don, Clyde
1
Dubat, Arnauld
1
Gil Humanes, Javier
.
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Palabras clave
5
Bread
5
Microstructure
2
Crust
1
Additives
1
Amyloglucosidase
1
Baking
1
Bread crust
1
Calcium
1
Color properties
1
Crust layer
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2015
2
2014
2
2013
3
2012
2
2011
1
2010