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Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2009
Low-fat frankfurters enriched with n-3 PUFA and edible seaweed: Effects of olive oil and chilled storage on physicochemical, sensory and microbial characteristics
López-López, I.
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2009
Composition and antioxidant capacity of low-salt meat emulsion model systems containing edible seaweeds
López López, Inés
CSIC
;
Bastida, Sara
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Bravo, Laura
CSIC
ORCID
;
Larrea, María Teresa
CSIC
;
Sánchez-Muniz, F. J.
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2008
Changes in fatty acids and polar material of restructured low-fat or walnut-added steaks pan-fried in olive oil
Librelotto, J.
;
Bastida, Sara
;
Serrano, A.
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Sánchez-Muniz, F. J.
artículo
4
closedAccess
2009
Influence of adding Sea Spaghetti seaweed and replacing the animal fat with olive oil or a konjac gel on pork meat batter gelation. Potential protein/alginate association
Fernández Martín, Fernando
CSIC
;
López-López, I.
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2008
Characteristics of meat batters with added native and preheated defatted walnut
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Serrano, A.
;
Ayo, J.
;
Carballo, José
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
2009
Design and nutritional properties of potential functional frankfurters based on lipid formulation, added seaweed and low salt content
López López, Inés
CSIC
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2008
Influence of different types and proportions of added edible seaweeds on characteristics of low-salt gel/emulsion meat systems
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
López López, Inés
CSIC
;
Solas, M. Teresa
;
Bravo, Laura
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
2008
Raman spectroscopic determination of structural changes in meat batters upon soy protein addition and heat treatment
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Autor
3
López López, Inés
2
Bastida, Sara
2
Bravo, Laura
2
López-López, I.
2
Ruiz-Capillas, Claudia
2
Serrano, A.
2
Sánchez-Muniz, F. J.
1
Ayo, J.
1
Carballo, José
1
Carmona, Pedro
.
siguiente >
Palabras clave
1
Meat batter
1
Raman spectroscopy
1
Soy protein
1
Texture
1
Thermal treatment
Fecha de Publicación
4
2009
4
2008