Buscar en: Centro de Investigaciones Biológicas Margarita Salas (CIB)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 10.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessFrontiers in Microbiology_Besrour-Aouam_2023.pdf.jpg11-ene-2023Proteomic and in silico analyses of dextran synthesis influence on Leuconostoc lactis AV1n adaptation to temperature changeBesrour-Aouam, Norhane CSIC ORCID; Ríos, Vivian de los CSIC ORCID ; Hernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Najjari, Afef; López García, Paloma CSIC ORCID ; Ouzari, Hadda-Imeneartículo
2openAccessInternational Journal of Food Microbiology_Puertas_2023.pdf.jpg13-abr-2023Characterization of the heteropolysaccharides produced by Liquorilactobacillus sicerae CUPV261 and Secundilactobacillus collinoides CUPV237 isolated from ciderPuertas, A. I.; Llamas, M. G.; Etxebeste, Oier; Berregi, I.; Pardo, Miguel Ángel; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; López García, Paloma CSIC ORCID ; Dueñas, María Teresaartículo
3openAccessFrontiers Microbiol_Hernández _2020.pdf.jpg22-oct-2020The ability of Riboflavin-overproducing Lactiplantibacillus plantarum strains to survive under gastrointestinal conditionsHernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Pardo, S.; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Vignolo, Graciela; De Moreno de LeBlanc, A.; Leblanc, Jean Guy; Aznar, Rosa CSIC ORCID; López García, Paloma CSIC ORCID artículo
4openAccessFoods_Werning et al._ 2022.pdf.jpg28-abr-2022Biological functions of exopolysaccharides from lactic acid bacteria and their potential benefits for humans and farmed animalsWerning, María Laura CSIC; Hernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Ruiz, María Julia; Soto, Lorena Paola; Dueñas, María Teresa; López García, Paloma CSIC ORCID ; Frizzo, Laureanoartículo
5openAccessfnut_Hernández-Alcántara_2022.pdf.jpg4-oct-2022Weissella cibaria riboflavin-overproducing and dextran-producing strains useful for the development of functional breadHernández-Alcántara, Annel M. CSIC ORCID ; Chiva, Rosa Ana CSIC ORCID CVN; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Russo, Pasquale; Ruiz-Masó, José A. CSIC ORCID ; Solar, Gloria del CSIC ORCID ; Spano, Giuseppe; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; López García, Paloma CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-mar-2021Selection of riboflavin overproducing strains of lactic acid bacteria and riboflavin direct quantification by fluorescenceRusso, Pasquale; De Simone, Nicola; Capozzi, Vittorio; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Masó, José A. CSIC ORCID ; Solar, Gloria del CSIC ORCID ; López García, Paloma CSIC ORCID ; Spano, Giuseppecapítulo de libro
7openAccessfmicb_díez-ozaeta_2023.pdf.jpg6-abr-2023A methodology for the selection and characterization of riboflavin-overproducing Weissella cibaria strains after treatment with roseoflavinDiez-Ozaeta, Iñaki CSIC; Martín-Loarte, Lucía; Mohedano Bonillo, Mari Luz CSIC ORCID ; Tamame, Mercedes CSIC ORCID CVN; Ruiz-Masó, José A. CSIC ORCID ; Solar, Gloria del CSIC ORCID ; Dueñas, María Teresa; López García, Paloma CSIC ORCID artículo
8openAccessfmicb_lópez_2023.pdf.jpg4-jul-2023Editorial: Industrial and health applications of lactic acid bacteria and their metabolites, volume IILópez García, Paloma CSIC ORCID ; Spano, Giuseppeeditorial
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2022Fermented foods: An update on evidence-based health benefits and future perspectivesDiez-Ozaeta, Iñaki CSIC; Astiazaran, Oihana Juaristiartículo
10openAccessfrontiers in microbiology_notararigo_2021.pdf.jpg5-feb-2021Evaluation of an O2-substituted (1–3)-β-D-Glucan, produced by Pediococcus parvulus 2.6, in ex vivo models of Crohn’s diseaseNotararigo, Sara CSIC ORCID; Varela, Encarnación; Ottal, Anna; Cristobo, Iván CSIC; Antolín, María; Guarner, Francisco; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; López García, Paloma CSIC ORCID artículo