Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (IATA) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 11.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
6-ene-2016
Transepithelial transport of dry-cured ham peptides with ACE inhibitory activity through a Caco-2 cell monolayer
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Grootaert, Charlotte
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
van Camp, John
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
30-jul-2009
Relevance of nitrate and nitrite in dry-cured ham and their effects on aroma development
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Flores Llovera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2014
Proteomic identification of antioxidant peptides from 400 to 2500Da generated in Spanish dry-cured ham contained in a size-exclusion chromatography fraction
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Escudero, Elizabeth
CSIC
;
Fraser, Paul D.
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2015
Titin-derived peptides as processing time markers in dry-cured ham
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
2014
Degradation of LIM domain-binding protein three during processing of Spanish dry-cured ham
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Fraser, P.D.
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
16-feb-2016
Selective Determination of Lysine in Dry-Cured Meats Using a Sensor Based on Lysine-α-Oxidase Immobilised on a Nylon Membrane
Jadán, Felipe
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2015
Peptides naturally generated from ubiquitin-60S ribosomal protein as potential biomarkers of dry-cured ham processing time
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Fraser, Paul D.
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
8
openAccess
23-jun-2020
Evaluation of main post-translational modifications occurring in naturally generated peptides during the ripening of Spanish dry-cured ham
Li, Chengliang
;
Mora, Leticia
CSIC
ORCID
;
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
4-may-2017
Biosensor Based on Immobilized Nitrate Reductase for the Quantification of Nitrate Ions in Dry-Cured Ham
Jadán, Felipe
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2014
Dipeptidyl peptidase IV inhibitory peptides generated in Spanish dry-cured ham
Gallego, Marta
CSIC
ORCID
;
Aristoy, María Concepción
CSIC
ORCID
;
Toldrá Vilardell, Fidel
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
2359
Publications
Autor
11
Toldrá Vilardell, Fidel
7
Gallego, Marta
7
Mora, Leticia
2
Fraser, Paul D.
2
Jadán, Felipe
1
Escudero, Elizabeth
1
Flores Llovera, Mónica
1
Fraser, P.D.
1
Grootaert, Charlotte
1
Li, Chengliang
.
siguiente >
Palabras clave
7
Mass spectrometry
5
Peptides
3
Biomarkers
3
Proteolysis
2
Nitrate
2
Oxidation
1
ACE inhibitory peptides
1
Antioxidant peptides
1
Aroma
1
Bioactive peptides
.
siguiente >
Fecha de Publicación
10
2010 - 2020
1
2009 - 2009