Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (ICTAN) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 11-20 de 96.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
5
...
10
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
5-nov-2016
Infrared spectroscopy used to determine effects of chia and olive oil incorporation strategies on lipid structure of reduced-fat frankfurters
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Carmona, Pedro
CSIC
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
2015
Filled hydrogel particles as a delivery system for n-3 long chain PUFA in low-fat frankfurters: Consequences for product characteristics with special reference to lipid oxidation
Salcedo Sandoval, L.
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2015
Impact of improved fat-meat products consumption on anthropometric markers and nutrient intakes of male volunteers at increased cardiovascular risk
Celada, Paloma
;
Delgado-Pando, Gonzalo
CSIC
ORCID
;
Olmedilla-Alonso, Begoña
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruperto, Mar
;
Sánchez-Muniz, F. J.
artículo
4
closedAccess
2012
Optimisation of a chromatographic procedure for determining biogenic amine concentrations in meat and meat products employing a cation-exchange column with a post-column system
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2012
Biogenic amine formation in refrigerated fresh sausage "chorizo" keeps in modified atmosphere
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Pintado, Tatiana
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
2015
Shelf-life of n-3 PUFA enriched frankfurters formulated with a konjac-based oil bulking agent
Salcedo Sandoval, L.
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
2012
Antioxidant activity of Hypericum perforatum L. extract in enriched n-3 PUFA pork meat systems during chilled storage
Sánchez-Muniz, F. J.
;
Olivero-David, Raúl
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Salcedo Sandoval, L.
CSIC
ORCID
;
González-Muñoz, María José
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Benedí, Juana
artículo
8
closedAccess
2016
Properties of reformulated hot dog sausage without added nitrites during chilled storage
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Tahmouzi, S.
;
Razavi, S.
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Rodríguez Salas, L.
CSIC
;
Samcová, K.
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
2013
Effect of preformed konjac gels, with and without olive oil, on the technological attributes and storage stability of merguez sausage
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Herrero, Ana M.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
2011
Low-fat frankfurters formulated with a healthier lipid combination as functional ingredient: Microstructure, lipid oxidation, nitrite content, microbiological changes and biogenic amine formation
Delgado-Pando, Gonzalo
CSIC
ORCID
;
Cofrades, Susana
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Capillas, Claudia
CSIC
ORCID
;
Solas, M. Teresa
;
Triki, M.
CSIC
ORCID
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1998
Publications
Autor
61
Ruiz-Capillas, Claudia
47
Herrero, Ana M.
38
Cofrades, Susana
23
Pintado, Tatiana
21
Triki, M.
12
Bou, Ricard
11
Carmona, Pedro
11
Delgado-Pando, Gonzalo
11
Sánchez-Muniz, F. J.
9
Freire, María
.
siguiente >
Palabras clave
7
Double emulsion
5
Bioactive compounds
5
Functional foods
5
Hydroxytyrosol
5
Technological properties
4
Encapsulation
4
Frankfurter
4
Frankfurters
4
Lipid oxidation
3
Beef sausage
.
siguiente >
Fecha de Publicación
4
2020
5
2019
9
2018
8
2017
12
2016
11
2015
11
2014
12
2013
10
2012
10
2011
.
siguiente >