Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (ICVV)
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 12.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
1-ago-2019
Modelling wine astringency from its chemical composition using machine learning algorithms
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Ferrero-del-Teso, Sara
CSIC
ORCID
;
Romero, Miguel
;
Pascual, Darío
;
Díaz Viñolas, David
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
artículo
2
closedAccess
mar-2016
Understanding quality judgements of red wines by experts: Effect of evaluation condition
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Echávarri-Granado, José Federico
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Valentin, Dominique
artículo
3
closedAccess
ene-2015
Sensory-active compounds influencing wine experts' and consumers' perception of red wine intrinsic quality
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Ballester, Jordi
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Peyron, Dominique
;
Valentin, Dominique
artículo
4
closedAccess
2013
Taste and mouthfeel properties of red wines proanthocyanidins and their relation to the chemical composition
Gonzalo-Diago, A.
CSIC
;
Dizy, Marta
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
dic-2014
Sensory changes during bottle storage of Spanish red wines under different initial oxygen doses
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
2016
Wine Quality perception: a Sensory point of view
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Peyron, Dominique
;
Valentin, Dominique
capítulo de libro
7
openAccess
jun-2022
Multidimensional representation of wine drinking experience: Effects of the level of consumers’ expertise and involvement
Oyinseye, Peter
CSIC
;
Suárez, Alejandro
CSIC
ORCID
;
Saldaña, Erick
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Valentin, Dominique
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
mar-2014
Sensory Attributes of Rioja Red Wines and their relationship with quality perception of consumers
González Hernández, Marivel
CSIC
;
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Dizy, Marta
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Valentin, Dominique
póster de congreso
9
closedAccess
15-dic-2016
Evaluation of the impact of initial red wine composition on changes in color and anthocyanin content during bottle storage
Avizcuri, J. M.
CSIC
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
;
Echávarri-Granado, José Federico
;
Ferreira, Vicente
CSIC
ORCID
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
28-abr-2023
Effect of culture and familiarity on wine perception: a study with British and Spanish wine experts
Suárez, Alejandro
CSIC
ORCID
;
Rodrigues, Heber
;
Williams, Samantha
;
Fernández-Zurbano, Purificación
CSIC
ORCID
;
Depetris-Chauvin, Nicolas
;
Dunn, Gregory
;
Sáenz-Navajas, María-Pilar
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1845
Publications
9
Collections
Autor
10
Sáenz-Navajas, María-Pilar
6
Avizcuri, J. M.
6
Ferreira, Vicente
6
Valentin, Dominique
3
Dizy, Marta
3
Echávarri-Granado, José Federico
2
Gonzalo-Diago, A.
2
Peyron, Dominique
2
Suárez, Alejandro
1
Ballester, Jordi
.
siguiente >
Palabras clave
5
Sensory analysis
3
Astringency
3
Quality perception
2
Expertise
2
Experts
2
Oxygen
2
Quality
1
Anthocyanins
1
Bitter
1
Bottling storage
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2023
1
2022
1
2019
3
2016
1
2015
4
2014
1
2013