Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-9 de 9.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Effects of diets containing oils from repeated frying on magnesium absorptionPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
2closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oil unused or used in fryingPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Iron metabolism in rats consuming oil from fresh or fried sardinesPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Calcium and phosphorus bioavailability in rats consuming oil from either raw sardines or sardines fried in olive oilPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
5closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2002Silicon, aluminium, arsenic and lithium: Essentiality and human health implicationsPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Maternal body weight gain and fetus development of rats fed a moderately altered olive oilLópez-Varela, S.; Sánchez-Muniz, F. J.; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Cuesta, C.artículo
7closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2001Sunflower oil versus olive oil and iron metabolism in rats. Influence of a frying processPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
8closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2000Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oi lunused or used in fryingPérez Granados, Ana M. CSIC; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID ; Navarro, María Pilar CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Consumption of raw and fried sardine (Clupea pilchardus) as protein source of diets: Effects on iron metabolism in ratsSeiquer, Isabel CSIC ORCID; Aspe, Teresa; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Navarro, María Pilar CSIC artículo