Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-9 de 9.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
1999
Effects of diets containing oils from repeated frying on magnesium absorption
Pérez Granados, Ana M.
CSIC
;
Vaquero, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Navarro, María Pilar
CSIC
artículo
2
closedAccess
2000
Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oil unused or used in frying
Pérez Granados, Ana M.
CSIC
;
Vaquero, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Navarro, María Pilar
CSIC
artículo
3
closedAccess
1995
Iron metabolism in rats consuming oil from fresh or fried sardines
Pérez Granados, Ana M.
CSIC
;
Vaquero, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Navarro, María Pilar
CSIC
artículo
4
closedAccess
2000
Calcium and phosphorus bioavailability in rats consuming oil from either raw sardines or sardines fried in olive oil
Pérez Granados, Ana M.
CSIC
;
Vaquero, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Navarro, María Pilar
CSIC
artículo
5
closedAccess
2002
Silicon, aluminium, arsenic and lithium: Essentiality and human health implications
Pérez Granados, Ana M.
CSIC
;
Vaquero, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
1998
Maternal body weight gain and fetus development of rats fed a moderately altered olive oil
López-Varela, S.
;
Sánchez-Muniz, F. J.
;
Pérez Granados, Ana M.
CSIC
;
Cuesta, C.
artículo
7
closedAccess
2001
Sunflower oil versus olive oil and iron metabolism in rats. Influence of a frying process
Pérez Granados, Ana M.
CSIC
;
Vaquero, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Navarro, María Pilar
CSIC
artículo
8
closedAccess
2000
Calcium absorption in rats consuming olive oil or sunflower oi lunused or used in frying
Pérez Granados, Ana M.
CSIC
;
Vaquero, M. Pilar
CSIC
ORCID
;
Navarro, María Pilar
CSIC
artículo
9
closedAccess
2002
Consumption of raw and fried sardine (Clupea pilchardus) as protein source of diets: Effects on iron metabolism in rats
Seiquer, Isabel
CSIC
ORCID
;
Aspe, Teresa
;
Pérez Granados, Ana M.
CSIC
;
Navarro, María Pilar
CSIC
artículo
Explorar
Autor
7
Navarro, María Pilar
7
Vaquero, M. Pilar
1
Aspe, Teresa
1
Cuesta, C.
1
López-Varela, S.
1
Seiquer, Isabel
1
Sánchez-Muniz, F. J.
Palabras clave
5
Frying
5
Olive oil
3
Rats
3
Sunflower oil
2
Calcium bioavailiability
2
Iron bioavailability
1
Fried sardine oil
1
Iron
1
Magnesium absorption
1
Palm olein
.
siguiente >
Fecha de Publicación
2
2002
1
2001
3
2000
1
1999
1
1998
1
1995