1530873533912.jfif picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Pintado, Tatiana
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Especialización
Tecnología de Alimentos. Tecnologías sostenibles para la conservación de alimentos: Almacenamiento hiperbárico
 
Email
tatianap@ictan.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
Otros - ResearchGate
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Autor:  Herrero, Ana M.
Autor:  Pintado, Tatiana
Fulltext:  No Fulltext

Resultados 1-13 de 13.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Chia and oat emulsion gels as new animal fat replacers and healthy bioactive sources in fresh sausage formulationPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Cricket (Acheta domesticus) flour as meat replacer in frankfurters: Nutritional, technological, structural, and sensory characteristicsPasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Matta Pires Cruz, Thiago da; Costa Alves da Silva, Mauricioartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Effect of encapsulated Lactobacillus plantarum as probiotic on dry‐sausages during chilled storagePasqualin Cavalheiro, C.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ragagnin de Menezes, C.; Martíns Fries, L. L.artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of polyphenols dietary grape by-products on chicken pattiesNardoia, Maria; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Casamassima, Donato; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Chamorro, Susana CSIC ORCID; Brenes, Agustín CSICartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-mar-2015Effects of emulsion gels containing bioactive compounds on sensorial, technological, and structural properties of frankfurtersPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Triki, M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Elucidation of lipid structural characteristics of chia oil emulsion gels by Raman spectroscopy and their relationship with technological propertiesHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Emulsion gels as potential fat replacers delivering β-glucan and healthy lipid content for food applicationsPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influence of emulsified olive oil stabilizing system used for pork backfat replacement in frankfurtersJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2016Infrared spectroscopy used to determine effects of chia and olive oil incorporation strategies on lipid structure of reduced-fat frankfurtersHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Infrared study of structural characteristics of frankfurters formulated with olive oil-in-water emulsions stabilized with casein as pork backfat replacerCarmona, Pedro CSIC; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Oil-in-water emulsion gels stabilized with chia (Salvia hispanica L.) and cold gelling agents: Technological and infrared spectroscopic characterizationPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Herrero, Ana M. CSIC ORCIDartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Olive oil-in-water emulsions stabilized with caseinate: elucidation of protein-lipid interactions by infrared spectroscopyHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Carmona, Pedro CSIC; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Strategies for incorporation of chia (Salvia hispanica L.) in frankfurters as a health-promoting ingredientPintado, Tatiana CSIC ORCID ; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDartículo