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Firma en Digital.CSIC (*)
Allende, Ana
 
Otras firmas
Allende Prieto, Ana
 
Centro o Instituto
CSIC - Centro de Edafologia y Biologia Aplicada del Segura (CEBAS)
 
Especialización
Calidad, Seguridad y Bioactividad de Alimentos Vegetales
 
Email
aallende@cebas.csic.es
 
 
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Palabras Clave:  Fresh produce

Resultados 1-6 de 6.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccess1-ene-2018Correlation between E. coli levels and the presence of foodborne pathogens in surface irrigation water: Establishment of a sampling programTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Gil, Maria Isabel; Ivanek, Renata; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
2openAccesstruchado2023cross.pdf.jpgfeb-2023Cross-contamination of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes in the viable but non-culturable (VBNC) state during washing of leafy greens and the revival during shelf-lifeTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Gómez-Galindo, Marisa; Gil, Maria Isabel; Allende Prieto, Ana artículo
3openAccessfoods-12-03171-v2.pdf.jpg23-ago-2023Optimization of the Use of a Commercial Phage-Based Product as a Control Strategy of Listeria monocytogenes in the Fresh-Cut IndustryGómez-Galindo, Marisa; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Allende, Ana CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
4openAccessTruchado2021FoodMicrobiol.pdf.jpgdic-2021Peroxyacetic acid and chlorine dioxide unlike chlorine induce viable but non-culturable (VBNC) stage of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in wash waterTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
5openAccesssep-2016Suitability of different Escherichia coli enumeration techniques to assess the microbial quality of different irrigation water sourcesTruchado, Pilar CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Pedrero Salcedo, Francisco ; Alarcón Cabañero, Juan José CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
6openAccessLopezG2020FrontSusFoodSys.pdf.jpg2020Use of Chlorine Dioxide to Treat Recirculated Process Water in a Commercial Tomato Packinghouse: Microbiological and Chemical RisksLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID artículo