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Firma en Digital.CSIC (*)
Allende, Ana
 
Otras firmas
Allende Prieto, Ana
 
Centro o Instituto
CSIC - Centro de Edafologia y Biologia Aplicada del Segura (CEBAS)
 
Especialización
Calidad, Seguridad y Bioactividad de Alimentos Vegetales
 
Email
aallende@cebas.csic.es
 
 
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Fecha de Publicación:  [2000 TO 2088]
Fecha de Publicación:  [2020 TO 2025]
Palabras Clave:  Food safety

Resultados 1-6 de 6.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessFood Control2023-Falco.pdf.jpg13-mar-2023Antiviral capacity of sanitizers against infectious viruses in process water from the produce industry under batch and continuous conditionsFalcó, Irene CSIC ORCID; Tudela, Juan A.; Hernández, Natalia CSIC ORCID; Pérez-Cataluña, Alba CSIC ORCID; García, Miriam R. CSIC ORCID ; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Garrido Fernández, Agustín CSIC; Allende, Ana CSIC ORCID ; Sánchez, Gloria; Gil, Maria Isabelartículo
2openAccessTruchado2020FrontMicrobio.pdf.jpg4-may-2020Detection and Quantification Methods for Viable but Non-culturable (VBNC) Cells in Process Wash Water of Fresh-Cut Produce: Industrial ValidationTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Larrosa, Mar CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
3openAccessAllende-IJFM2024.pdf.jpg26-ene-2024Human intestinal enteroids and predictive models validate the operational limits of sanitizers used for viral disinfection of vegetable process wash waterAllende, Ana CSIC ORCID ; Férez-Rubio, José Antonio; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Aznar, Rosa CSIC ORCID; Gil, Maria Isabel; Sánchez, Gloria; Randazzo, Walter CSIC ORCIDartículo
4openAccessfoods-10-01853-v2.pdf.jpg11-ago-2021Occurrence and Accumulation of Human Enteric Viruses and Phages in Process Water from the Fresh Produce IndustryCuevas Ferrando, Enric CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Pérez-Cataluña, Alba CSIC ORCID; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Hernández, Natalia CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Sánchez Moragas, Gloria CSIC ORCIDartículo
5openAccessfoods-12-03171-v2.pdf.jpg23-ago-2023Optimization of the Use of a Commercial Phage-Based Product as a Control Strategy of Listeria monocytogenes in the Fresh-Cut IndustryGómez-Galindo, Marisa; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Allende, Ana CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
6openAccessLopezG2020FrontSusFoodSys.pdf.jpg2020Use of Chlorine Dioxide to Treat Recirculated Process Water in a Commercial Tomato Packinghouse: Microbiological and Chemical RisksLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID artículo