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Firma en Digital.CSIC (*)
Flores Llovera, Mónica
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos (IATA)
 
Departamento
Ciencia de Alimentos
 
Especialización
Bioquímica, Tecnología e Innovación de la Carne y Productos Cárnicos
 
Email
mflores@iata.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 

Refined By:
Fecha de Publicación:  [2000 TO 2025]
Autor:  Olivares Sevilla, Alicia

Resultados 1-8 de 8.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessFSTI-2015-Olivares.pdf.jpgmar-2015Characterization of volatile compounds responsible for the aroma in naturally fermented sausages by gas chromatography-olfactometryOlivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
2openAccessOlivares-Meat Sci 2011.pdf.jpgmar-2011Effect of fat content on aroma generation during processing of dry fermented sausagesOlivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
3openAccessARTICULOS486989.pdf.jpg2013Healthy trends affect the quality of traditional meat products in mediterranean areaFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Olivares Sevilla, Alicia CSIC; Corral, Sara CSIC ORCIDartículo
4openAccessGianelli-Food Sci Technol Int-2011.pdf.jpgfeb-2011Key Aroma Components of a Dry-Cured Sausage with High Fat Content (Sobrassada)Gianelli Barra, María Pía; Olivares Sevilla, Alicia CSIC; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
5openAccessOlivares-Food Chem 2012.pdf.jpgdic-2012Rapid detection of lipid oxidation in beef muscle packed under modified atmosphere by measuring volatile organic compounds using SIFT-MSOlivares Sevilla, Alicia CSIC; Dryahina, Kseniya; Španěl, Patrik; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo
6openAccessCurr Anal Chem-2013-622.pdf.jpg2013Real Time Detection of Aroma Compounds in Meat and Meat Products by SIFT-MS and Comparison to Conventional Techniques (SPME-GC-MS)Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Olivares Sevilla, Alicia CSIC; Dryahina, Kseniya; Španěl, Patrikartículo
7openAccessFlores_EFRT.pdf.jpg2008Release of aroma compounds from dry-fermented sausages as affected by antioxidant and saliva additionFlores Llovera, Mónica CSIC ORCID ; Olivares Sevilla, Alicia CSICartículo
8openAccessOlivares-Meat Sci 2010.pdf.jpg28-abr-2010Sensory acceptability of slow fermented sausages based on fat content and ripening timeOlivares Sevilla, Alicia CSIC; Navarro Fabra, José Luis CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Flores Llovera, Mónica CSIC ORCID artículo