DSC_0081.JPG picture
 
Otras firmas
Val, J
 
Centro o Instituto
CSIC - Estación Experimental de Aula Dei (EEAD)
 
Departamento
Nutrición Vegetal - Plant Nutrition
 
Categoría Profesional
Científico Titular y Director de EEAD
 
Especialización
Ca-related physiological disorders in fruits and vegetables is causing major economic losses associated with decreased quality and post-harvest storability of commodities. The aim of my work is to learn about the physiological and nutritional bases which determine the development, quality and ultimately, the postharvest performance and shelf-life of the fruit with especial regard to Ca nutrition.
 
Email
jesus.val@csic.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
 
 


Refined By:
Autor:  Esteban, Ana

Resultados 1-3 de 3.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessValJ_HeraldoAragCampo_2017.pdf.jpg24-nov-2017Tecnología para prolongar la vida de los alimentosEsteban, Ana; Val Falcón, Jesús CSIC ORCID trabajo de divulgación
2openAccess23-jun-2017Entrevista al Dr. Jesús Val, investigador principal del Grupo de Investigación EEAD-CSIC “Nutrición de Cultivos Frutales”Val Falcón, Jesús CSIC ORCID ; Esteban, Anatrabajo de divulgación
3openAccessValJ_Agora-AragonRadio_22-06-2017.jpg.jpg22-jun-2017Entrevista al Dr. Jesús Val, director de la EEAD-CSICVal Falcón, Jesús CSIC ORCID ; Esteban, Anatrabajo de divulgación