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Firma en Digital.CSIC (*)
Hornero-Méndez, Dámaso
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Fitoquímica de los Alimentos
 
Categoría Profesional
Investigador A3
 
Especialización
Food Science & Technology
 
Email
hornero@ig.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
Otros identificadores (con url)
 

Refined By:
Fecha de Publicación:  [2000 TO 2088]
Palabras Clave:  Lutein esters
Palabras Clave:  Carotenoids

Resultados 1-6 de 6.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessPostP_2020_FOCH_V310_125847.pdf.jpg25-abr-2020Carotenoid content in tritordeum is not primarily associated with esterification during grain developmentMattera, M. Gabriela CSIC ORCID; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Atienza, Sergio G. CSIC ORCID artículo
2openAccessPostprint_2016_FoodChem_V_192_P714.pdf.jpg1-feb-2016Carotenoid evolution during short-storage period of durum wheat (Triticum turgidum conv. durum) and tritordeum (×Tritordeum Ascherson et Graebner) whole-grain floursMellado-Ortega, Elena CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
3openAccessPostprint_of_JCS_2015_P_15_21.pdf.jpgmar-2015Carotenoid profiling of Hordeum chilense grains: The parental proof for the origin of the high carotenoid content and esterification pattern of tritordeumMellado-Ortega, Elena CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
4openAccessPostprint_2016_FoodResIntern.pdf.jpg16-may-2016Effect of long-term storage on the free and esterified carotenoids in durum wheat (Triticum turgidum conv. durum) and tritordeum (× Tritordeum Ascherson et Graebner) grainsMellado-Ortega, Elena CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
5openAccessPostprint_2018_JCerealSci_V79_P462.pdf.jpgene-2018Effect of lutein esterification on the differential distribution of carotenoids in germ and endosperm fractions from tritordeum grainsMellado-Ortega, Elena CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo
6openAccessfoods-06-00111-v2.pdf.jpg11-dic-2017Lutein Esterification in Wheat Flour Increases the Carotenoid Retention and Is Induced by Storage TemperaturesMellado-Ortega, Elena CSIC; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID artículo