English
español
Navegación por Autor González-Romero, Stella
Mostrando resultados 1 a 2 de 2
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | dic-2003 | Hypertension is related to the degradation of dietary frying oils | Soriguer, Federico C.; Rojo-Martínez, Gemma; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; García Almeida, José M.; Esteva, Isabel; Beltrán, Manuela; Ruiz de Adana, M. Soledad; Tinahones, Francisco; Gómez-Zumaquero, Juan M.; García-Fuentes, Eduardo; González-Romero, Stella | artículo |
closedAccess | | 2004 | Oleic acid from cooking oils is associated with lower insulin resistance in the general population (Pizarra study) | Soriguer, Federico C.; Esteva, I.; Rojo-Martínez, Gemma; Ruiz de Adana, M. Soledad; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; García-Almeida, J. M.; Tinahones, Francisco; Beltrán, Manuela; González-Romero, Stella; Olveira, Gabriel | artículo |