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Navegación por Autor García-Casco, Juan M.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessassociaticomposi.pdf.jpg2019Association between the pig genome and its gut microbiota compositionCrespo-Piazuelo, Daniel CSIC ORCID; Migura-García, Lourdes CSIC ORCID; Estellé, Jordi; Criado-Mesas, Lourdes CSIC ORCID; Revilla, Manuel CSIC ORCID; Castelló, Anna CSIC ORCID; Muñoz, María; García-Casco, Juan M.; Fernández, Ana Isabel; Ballester, María CSIC ORCID; Folch, Josep María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-sep-2022Exploring the link between gut microbiota, faecal SCFAs, pig muscle and backfat fatty acid profileSebastià, Cristina; Crespo-Piazuelo, Daniel CSIC ORCID; Ballester, María CSIC ORCID; Estellé, Jordi; Passols, Magí CSIC ORCID; Muñoz, María; García-Casco, Juan M.; Fernández, Ana Isabel; Castelló, Anna CSIC ORCID; Sánchez, Armand CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessInterrelation_mSystems_2024_OA.pdf.jpgene-2024Interrelation between gut microbiota, SCFA, and fatty acid composition in pigsSebastià, Cristina; Folch, Josep María CSIC ORCID; Ballester, María CSIC ORCID; Estellé, Jordi; Passols, Magí CSIC ORCID; Muñoz, María; García-Casco, Juan M.; Fernández, Ana Isabel; Castelló, Anna CSIC ORCID; Sánchez, Armand CSIC ORCID; Crespo-Piazuelo, Daniel CSIC ORCIDartículo
openAccess2020Potential use of near-infrared spectroscopy to predict fatty acid profile of meat from different european autochthonous pig breedsOrtiz, A.; Parrini, S.; Tejerina, D.; Pinto de Araújo, F.P.; Čandek-Potokar, Marjeta; Crovetti, A.; García-Casco, Juan M.; González, J.; Hernández-García, F.I.; Karolyi, D.; Margeta, V.; Martins, J.M.; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID; Petig, M.; Razmaite, V.; Sirtori, F.; Lebret, B.; Bozzi, R.artículo