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Navegación por Autor Fernández Crespo, Jesús

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2014Allergenic properties and differential response of walnut subjected to processing treatmentsCabanillas, Beatriz; Maleki, S. J.; Rodríguez, Julia; Cheng, Hsiaopo; Teuber, S. S.; Wallowitz, M. L.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Linacero, Rosario; Burbano, C.; Novak, Natalija; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Fernández Crespo, Jesúsartículo
closedAccess2018Boiling and pressure cooking impact on IgE reactivity of soybean allergensCabanillas, Beatriz; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Rodríguez, Julia; Dieguez, M. C.; Fernández Crespo, Jesús; Novak, Natalijaartículo
closedAccess2010Characterization of lupin major allergens (Lupinus albus L.)Guillamón Fernández, Eva; Rodríguez, Julia; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Cabanillas, Beatriz; Fernández Crespo, Jesús; Sancho, A. I.; Mills, E. N. C.; Cuadrado Hoyos, María Carmenartículo
closedAccess2014Detection of almond allergen coding sequences in processed foods by real time PCRPrieto, N.; Iniesto Sánchez, Elisa CSIC ORCID; Burbano, C.; Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Rovira, M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosarioartículo
closedAccess2007Effect of an instantaneous controlled pressure drop on in vitro allergenicity to lupins (Lupinus albus var Multolupa)Guillamón Fernández, Eva; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M.; Pedrosa, M. M.; Sánchez, Mónica; Cabanillas, Beatriz; Fernández Crespo, Jesús; Rodríguez, Julia; Haddad, J.; Allaf, K.artículo
closedAccess2011Effect of instant controlled pressure drop on IgE antibody reactivity to peanut, lentil, chickpea and soybean proteinsCuadrado Hoyos, María Carmen; Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Muzquiz, M.; Haddad, J.; Allaf, K.; Rodríguez, Julia; Fernández Crespo, Jesús; Burbano, C.artículo
closedAccess2010Effects of enzymatic hydrolysis on lentil allergenicityCabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; González, Angela; Muzquiz, M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Fernández Crespo, Jesús; Burbano, C.artículo
closedAccess2005Effects of extrusion, boiling, autoclaving, and microwave heating on lupine allergenicityÁlvarez-Álvarez, J.; Guillamón Fernández, Eva; Fernández Crespo, Jesús; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Rodríguez, Julia; Fernández, Consuelo; Muzquiz, M.artículo
closedAccessoficial.pdf.jpg1-mar-2021Epitope mapping of the major allergen 2S albumin from pine nutFernández Crespo, Jesús; Bueno-Diaz, Cristina; Villalba, Mayte; Monaci, Linda; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Novak, Natalija; Cabanillas, Beatrizartículo
closedAccess2012Heat and pressure treatments effects on peanut allergenicityCabanillas, Beatriz; Maleki, S. J.; Rodríguez, Julia; Burbano, C.; Muzquiz, M.; Jiménez, M. Aranzazu; Pedrosa, M. M.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Fernández Crespo, Jesúsartículo
closedAccess2011Influence of enzymatic hydrolysis on the allergenicity of roasted peanut protein extractCabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Maleki, S. J.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Fernández Crespo, Jesúsartículo
closedAccess2009Influence of thermal processing on IgE reactivity to lentil and chickpea proteinsCuadrado Hoyos, María Carmen; Cabanillas, Beatriz; Pedrosa, M. M.; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Rodríguez, Julia; Burbano, C.artículo
closedAccess2001Occupational IgE-mediated allergy after exposure to lupine seed flourFernández Crespo, Jesús; Rodríguez, Julia; Vives, R.; James, Jeremy J.; Reaño, M.; Daroca, P.; Burbano, C.; Muzquiz, M.artículo
closedAccess2015Potential changes in the allergenicity of three forms of peanut after thermal processingCabanillas, Beatriz; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Rodríguez, Julia; Hart, J.; Burbano, C.; Fernández Crespo, Jesús; Novak, Natalijaartículo
closedAccess2013Real Time PCR to detect hazelnut allergen coding sequences in processed foodsIniesto Sánchez, Elisa CSIC ORCID; Jiménez, Ana; Prieto, N.; Cabanillas, Beatriz; Burbano, C.; Pedrosa, M. M.; Rodríguez, Julia; Muzquiz, M.; Fernández Crespo, Jesús; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Linacero, Rosarioartículo
closedAccess2010Systemic IgE-mediated reaction to a dietary slimming barCabanillas, Beatriz; Fernández Crespo, Jesús; Burbano, C.; Rodríguez, Juliaartículo
closedAccess2018Thermal processing effects on the IgE-reactivity of cashew and pistachioSanchiz, Africa; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Dieguez, M. C.; Ballesteros, Isabel; Rodríguez, Julia; Fernández Crespo, Jesús; de las Cuevas, N.; Rueda, Julia; Linacero, Rosario; Cabanillas, Beatriz; Novak, Natalijaartículo
closedAccess2010Uncovered reactivity to lupine in lentil-allergic patientsCabanillas, Beatriz; Fernández Crespo, Jesús; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Burbano, C.; Rodríguez, Juliaartículo