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Navegación por Autor Ballester Sánchez, Jaime

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openAccess2020Development of Healthy, Nutritious Bakery Products by incorporation of QuinoaBallester Sánchez, Jaime CSIC; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessfoods-08-00379-v2.pdf.jpg1-sep-2019Development of healthy, nutritious bakery products by incorporation of quinoaBallester Sánchez, Jaime CSIC; Millán-Linares, María del Carmen CSIC ORCID ; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID artículo
openAccessPFHN-2019_Ballester-Sanchez.pdf.jpg9-feb-2019Effect of Incorporating White, Red or Black Quinoa Flours on Free and Bound Polyphenol Content, Antioxidant Activity and Colour of BreadBallester Sánchez, Jaime CSIC; Gil, José Vicente CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID ; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCIDartículo
openAccessEffects_Fernandez_Art2020.pdf.jpg2020Effects of Black Quinoa Wet-Milling Coproducts on the Quality Properties of Bologna-Type Sausages During Cold StorageFernández-López, J.; Lucas-González, Raquel; Roldán-Verdú, Alba; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Ballester Sánchez, Jaime CSIC; Haros, Monika CSIC ORCID ; Pérez-Álvarez, J.A.artículo
openAccessFH2020-Ballester.pdf.jpg13-nov-2019Isolation of red quinoa fibre by wet and dry milling and application as a potential functional bakery ingredientBallester Sánchez, Jaime CSIC; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID artículo
openAccess2019FH-Ballester.pdf.jpg29-nov-2018Quinoa wet-milling: Effect of steeping conditions on starch recovery and qualityBallester Sánchez, Jaime CSIC; Gil, José Vicente CSIC ORCID; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID artículo
openAccess2019EFRT-Ballester.pdf.jpg4-mar-2019Rheological and thermal properties of royal quinoa and wheat flour blends for breadmakingBallester Sánchez, Jaime CSIC; Yalcin, E.; Fernández-Espinar, María Teresa CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID artículo