Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 16-nov-2016 | Effect of an active bio-package extruded with oregano essential oil in lettuce nutrient profile | Maisanaba, Sara; Llana Ruiz-Cabello, M.; Puerto Rodríguez, María; Pichardo, S.; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 16-oct-2015 | Fingerprinting (Py-GC/MS) of a bio-film active food package with Origanum vulgare L. essential oil. | Llana Ruiz-Cabello, M.; Pichardo, S.; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | jul-2016 | Molecular characterisation of a bio-based active packaging containing Origanum vulgare L. essential oil using pyrolysis gas chromatography–mass spectrometry | Llana Ruiz-Cabello, M.; Pichardo, S.; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | nov-2016 | Natural additives in active food packages. Pyrolysis compound Specific isotope analysis (Py‐CSIA) | González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID ; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; Llana Ruiz-Cabello, M.; Pichardo, S.; Almendros Martín, Gonzalo CSIC ORCID ; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Guillamón, E.; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; Cameán Fernández, A. M. | póster de congreso |
openAccess | | 15-dic-2019 | Preservation of phytosterol and PUFA during ready-to-eat lettuce shelf-life in active bio-package | Llana Ruiz-Cabello, M.; Puerto, María; Pichardo, S.; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 24-nov-2017 | Pyrolysis-gas chromatography-isotope ratio mass spectrometry for monitoring natural additives in polylactic acid active food packages | Llana Ruiz-Cabello, M.; Pichardo, S.; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Guillamón, E.; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID | artículo |