English   español  

Navegación por Autor Aucejo, S.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-nov-2016Effect of an active bio-package extruded with oregano essential oil in lettuce nutrient profileMaisanaba, Sara; Llana Ruiz-Cabello, M.; Puerto Rodríguez, María; Pichardo, S.; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-oct-2015Fingerprinting (Py-GC/MS) of a bio-film active food package with Origanum vulgare L. essential oil.Llana Ruiz-Cabello, M.; Pichardo, S.; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID póster de congreso
openAccessMolecular_characterization_biobased_2016_Postprint.pdf.jpgjul-2016Molecular characterisation of a bio-based active packaging containing Origanum vulgare L. essential oil using pyrolysis gas chromatography–mass spectrometryLlana Ruiz-Cabello, M.; Pichardo, S.; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Natural additives in active food packages. Pyrolysis compound Specific isotope analysis (Py‐CSIA)González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID ; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; Llana Ruiz-Cabello, M.; Pichardo, S.; Almendros Martín, Gonzalo CSIC ORCID ; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Guillamón, E.; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; Cameán Fernández, A. M.póster de congreso
openAccessPreservation_phytosterol_PUFA_ready-to-eat_lettuce_shelf-life_active_bio-package_2019_Postprint.pdf.jpg15-dic-2019Preservation of phytosterol and PUFA during ready-to-eat lettuce shelf-life in active bio-packageLlana Ruiz-Cabello, M.; Puerto, María; Pichardo, S.; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessPyrolisis_gas_chromatography_2017_Postprint.pdf.jpg24-nov-2017Pyrolysis-gas chromatography-isotope ratio mass spectrometry for monitoring natural additives in polylactic acid active food packagesLlana Ruiz-Cabello, M.; Pichardo, S.; Jiménez Morillo, N. T. CSIC ORCID; González-Vila, Francisco Javier CSIC ORCID ; Guillamón, E.; Bermúdez Saldaña, José María; Aucejo, S.; Cameán Fernández, A. M.; González-Pérez, José Antonio CSIC ORCID artículo