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Navegación por Autor Ruiz-Capillas, Claudia

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Technological and sensory characteristics of reduced/low-fat, low-salt frankfurters as affected by the addition of konjac and seaweedJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; López-López, I.; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Solas, M. Teresaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009The decarboxylating bacteria present in foodstuffs and the effect of emerging technologies on their formationRoig-Sagués, Artur; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Espinosa, Diana; Hernández, Manuelacapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002The effect of frozen storage on the functional properties of the muscle of volador (Illex coindetii)Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonio; Morales, Javier; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021The usual suspect: How to co-create healthier meat productsBarone, Ada Maria; Banovic, Marija; Asioli, Daniele; Wallace, Erin; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Grasso, Simonaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Understanding the role of chia (Salvia Hispanica L.) mucilage on olive oil-based emulsion gels as a new fat substitute in emulsified meat productsFerreira Ignácio Câmara, Ana Karoline; Kiyomi Okuro, Paula; Santos, Mirian; Souza Paglarini, Camila de; Lopes da Cunha, Rosiane; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Rodrigues Pollonio, Marise Aparecidaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Use of semitrained panel members in the sensory evaluation of hake (Merluccius merluccius, L) analyzed statisticallyRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, Antonio; Villagarcía, Teresaartículo
openAccessusinsausapost.pdf.jpg2021Using inulin‐based emulsion gels as fat substitute in salt reduced Bologna sausageSouza Paglarini, Camila de; Vidal, Vitor A. S.; Ribeiro, Wanessa; Badan Ribeiro, Ana P.; Bernardinelli, Oigres D.; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Sabadini, Edvaldo; Rodrigues Pollonio, Marise Aparecidaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Vibrational spectroscopy for quality assessment of meatHerrero, Ana M. CSIC ORCID; Hernandez, Pedro C.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Viscosity and emulsifying capacity in pota and octopus muscle during frozen storageRuiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Moral, A. CSIC; Morales, Jorge CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo