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Navegación por Autor Arancibia, Mirari

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openAccessphysicomusa.pdf.jpg2022Physico-chemical properties and filmogenic aptitude for edible packaging of Ecuadorian discard green banana flours (Musa acuminanta AAA)Salazar, Diego; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; Lalaleo, Diana; Rodríguez-Maecker, Roman; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Preparation and Molecular Characterization of Chitosans Obtained from Shrimp (Litopenaeus vannamei) ShellsFernández Martín, Fernando CSIC; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Fernández-García, Marta CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Release of cinnamon essential oil from polysaccharide bilayer films and its use for microbial growth inhibition in chilled shrimpsArancibia, Mirari CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Release of volatile compounds and biodegradability of active soy protein lignin blend films with added citronella essential oilArancibia, Mirari CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS365747.pdf.jpg9-nov-2011Solid state characterization and antimicrobial activity of several shrimp chitosansArancibia, Mirari CSIC ORCID; Fernández-García, Marta CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSICpóster de congreso
openAccessDiego Salazar et al 2021 foods Green Banana Flours for Frankfurter type sausages.pdf.jpg2021Underutilized green banana (Musa acuminata AAA) flours to develop fiber enriched frankfurter-type sausagesSalazar, Diego; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; Calderón, Lenin; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo