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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-may-2007Mercurio total y bioaccesible en pescados crudos y cocinadosCalatayud Arroyo, Marta CSIC ORCID; Torres-Escribano, Silvia; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Virseda, José Ramón; Antón, Ana; Barberá, Reyes; Montoro Martínez, Rosa CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Mercury and methylmercury bioaccessibility in swordfishTorres-Escribano, Silvia; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2012Mercury and selenium in fish and shellfish: Occurrence, bioaccessibility and uptake by Caco-2 cellsCalatayud Arroyo, Marta CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Virseda, Juan Ramón; Barberá, Reyes; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Vélez, Dinoraz CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2004Metal contamination in foodVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Suñer, M. Ángeles; Montoro Martínez, Rosa CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-feb-1997Migration of Arsenobetaine from Canned Seafood to BrineVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Modificaciones del contenido en cadmio, cobre, plomo y cinc en los procesos de elaboración de jamón cocido y pasta de hígadoCervera, María Luisa CSIC; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Catalá Moragrega, Ramón CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-mar-1996Monomethylarsonic and dimethylarsinic acid contents in seafood productsVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-mar-1996Monomethylarsonic and dimethylarsinic acid contents in seafood productsVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Optimization of the extraction and determination of monomethylarsonic and dimethylarsinic acids in seafood products by coupling liquid chromatography with hydride generation atomic absorption spectrometryVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Optimization of the extraction, clean-up and determination of arsenobetaine in manufactured seafood products by coupling liquid chromatography with inductively coupled plasma atomic emission spectrometryYbáñez, Nieves; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Tejedor, Wedleys; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Optimization of the solubilization, extraction and determination of inorganic arsenic [As(III) + As(v)] in seafood products by acid digestion, solvent extraction and hydride generation atomic absorption spectrometryMuñoz, Ociel; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessabr-1999Optimization of the solubilization, extraction and determination of inorganic arsenic [As(III)+As(V)] in seafood products by acid digestion, solvent extraction and hydride generation atomic absorption spectrometryMuñoz, Ociel; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-oct-2005Organoarsenical species contents in cooked seafoodDevesa, Vicenta CSIC ORCID ; Suñer, M. Ángeles; Algora, S.; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Jalón, Mercedes; Urieta, Inés; Macho-Eiras, M. Luzartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-ene-2002Organoarsenical species contents in fresh and processed seafood productsSuñer, M. Ángeles; Devesa, Vicenta CSIC ORCID ; Clemente, María Jesús; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Urieta, Inés; Jalón, Mercedes; Macho-Eiras, M. Luzartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-may-1995Percentages of total arsenic represented by arsenobetaine levels of manufactured seafood productsVélez, Dinoraz CSIC ORCID; Ybáñez, Nieves; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Phytoremediation of the polluted soils after the toxic spill of the Aznalcollar mine by using wild species collected in situHaro Bailón, Antonio de CSIC ORCID ; Pujadas, A.; Polonio, A.; Font, Rafael CSIC; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Río-Celestino, Mercedes delartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1991Platform in furnace Zeeman-effect atomic absorption spectrometric determination of arsenic in beer by atomization of slurries of sample ashCervera, María Luisa CSIC; Navarro, Ascensio; Montoro Martínez, Rosa CSIC ; Guardia, Miguel de la; Salvador, Amparoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Rapid and quantitative release, separation and determination of inorganic arsenic [As (III) + As(v)] in seafood products by microwave-assisted distillation and hydride generation atomic absorption spectrometryMuñoz, Ociel; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Cervera, María Luisa CSIC; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccess1999Rapid and quantitative release, separation and determination of inorganic arsenic [As(III) plus As(V)] in seafood products by microwave-assisted distillation and hydride generation atomic absorption spectrometryMuñoz, Ociel; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Cervera, María Luisa CSIC; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2005Screening inorganic arsenic in rice by visible and near-infrared spectroscopyFont, Rafael CSIC; Vélez, Dinoraz CSIC ORCID; Río-Celestino, Mercedes del; Haro Bailón, Antonio de CSIC ORCID ; Montoro Martínez, Rosa CSIC artículo