English   español  

Navegación por Autor Gonzalo-Diago, A.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 27 a 32 de 32 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Taste and mouthfeel properties of red wines proanthocyanidins and their relation to the chemical compositionGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Understanding the relationship between wine phenolic compounds and sensory properties: Bitterness and astringencyGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2017Vineyard water status assessment by non-destructive, proximal, NIR spectroscopyFernández-Novales, Juan CSIC; Gutiérrez, Salvador CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Vinos reconstituidos: Efecto de los compuestos de bajo peso molecular en la percepción gustativa de los compuestos fenólicos de alto peso molecular y viceversaGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Wine aging and spoilageRubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Bordiga. M.capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2013Wines reconstitution strategy: a thorough study of the effect of low molecular weight phenols in the in-mouth sensory perception of high molecular weight phenols and vice versaGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso