English   español  

Navegación por Autor Pazos Palmeiro, Manuel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 27 a 46 de 76 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessGalloylated_poliphenols_2011.pdf.jpg2011Galloylated polyphenols as inhibitors of hemoglobin-catalyzed lipid oxidation in fish muscleIglesias Neira, Jacobo CSIC; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Maestre, Rodrigo CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
closedAccess2009Galloylated polyphenols efficiently reduce α-tocopherol radicals in a phospholipid model system composed of sodium dodecyl sulfate (sds) micellesPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Andersen, Mogens L.; Skibsted, Leif H.; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Galloylation and Polymerization: Role of Structure to Antioxidant Activity of Polyphenols in Lipid SystemsIglesias Neira, Jacobo CSIC; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Gut microbiome -omics in the field of food allergies [Oral]Abril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Villa, Tomás G.; Magadán, Susana; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Gut microbiota in a mouse model of fish allergyAbril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Villa, Tomás G.; Freire, Javier; Magadán, Susana; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID póster de congreso
openAccessHealthy_effect_different_proportions.pdf.jpg2015Healthy effect of different proportions of marine ω-3 PUFAs EPA and DHA supplementation in Wistar rats: lipidomic biomarkers of oxidative stress and inflammationDasilva, Gabriel CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; García-Egido, Eduardo CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; Rodríguez, Isaac; Cela, R.; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
closedAccess2008Heme-mediated production of free radicals via preformed lipid hydroperoxide fragmentationPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Andersen, Mogens L.; Skibsted, Leif H.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2024High-Resolution Comparative and Quantitative Proteomics of Biogenic-Amine-Producing Bacteria and Virulence Factors Present in SeafoodAbril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Calo-Mata, Pilar CSIC; Villa, Tomás G.; Böhme, K.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Sánchez-Pérez, Ángeles; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID artículo
closedAccess2008Hydroxytyrosol prevents oxidative deterioration in foodstuffs rich in fish lipidsPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Alonso, Ana CSIC ORCID ; Sánchez-Alonso, Isabel; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccessIdentificacion_biomarcadores_poster_2023.pdf.jpg2023Identificación de biomarcadores peptídicos de bacterias produtoras de animas bióxenas causantes de intoxicación histamínica alimentariaAbril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Quintela-Baluja, Marcos; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Calo-Mata, Pilar CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID póster de congreso
closedAccess2013Identification and classification of seafood-borne pathogenic and spoilage bacteria: 16S rRNA sequencing versus MALDI-TOF MS fingerprintingBöhme, K.; Fernández-No, Inmaculada C.; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Cañas, Benito; Calo-Mata, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2023Identification of peptide biomarkers for biogenic-amine-producing bacteria in seafood: a proteomic analysisAbril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Calo-Mata, Pilar CSIC; Böhme, K.; Villa, Tomás G.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Carrera, Mónica CSIC ORCID póster de congreso
openAccessImmunomodulatory_effect_OA_2023.pdf.jpg2023Immunomodulatory effect of marine lipids on food allergyAbril, Ana G. CSIC ORCID CVN; Carrera, Mónica CSIC ORCID ; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCIDartículo
openAccessTesis_Pazos_Manuel.pdf.jpg2005Inhibición de la oxidación lipídica en el músculo de pescado mediante la utilización de polifenoles obtenidos a partir del bagazo de uvaPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCIDtesis doctoral
closedAccess13-may-2006Inhibition of hemoglobin- and iron-promoted oxidation in fish microsomes by natural phenolicsPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Lois, Salomé CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Integración de la Proteómica, Metabolómica y Lípidómica para el estudio del riesgo metabólico en obesidad y la bioactividad de los lípidos marinosPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Integration of Proteomics, Metabolomics and Lipidomics in Models to Unscramble Mechanisms behind ObesityPazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccess2009Involvement of methemoglobin (MetHb) formation and hemin loss in the pro-oxidant activity of fish hemoglobinsMaestre, Rodrigo CSIC; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccessLipid_protein_changes_2017.pdf.jpg2017Lipid and Protein Changes Related to Quality Loss in Frozen Sardine (Sardina pilchardus) Previously Processed Under High-Pressure ConditionsMéndez, Lucía CSIC ORCID; Fidalgo, Liliana G.; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Lavilla, María; Torres, J. Antonio; Saraiva, Jorge A.; Vázquez, Manuel; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
openAccessDasilva_2014_lipidomic_analysis.pdf.jpg2014Lipidomic analysis of polyunsaturated fatty acids and their oxygenated metabolites in plasma by solid-phase extraction followed by LC-MSDasilva, Gabriel CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Rodríguez, Isaac; Cela, R.; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo