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1openAccesscomparisonsardine.pdf.jpg1997Comparison of different gelation methods using washed sardine (Sardina pilchardus) mince: Effects of temperature and pressureMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresaartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Improvement of giant squid (Dosidicus gigas) muscle gelation by using gelling ingredientsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of added salt and neon-muscle proteins on the theology and ultrastructure of gels made from minced flesh of sardine (Sardina pilchardus)Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Textural and microstructural changes in frozen stored sardine mince gelsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Martí De Castro, M. A.; Solas, M. Teresa; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
5openAccessfrrozenstorag.pdf.jpg1997Frozen storage of high-pressure- and heat-induced gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle: Rheological, chemical and ultrastructure studiesBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Chemical interactions of nonmuscle proteins in the network of sardine (Sardina pilchardus) muscle gelsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Thermal gelation properties of two different composition sardine (Sardina pilchardus) muscles with addition of non-muscle proteins and hydrocolloidsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Salt, Nonmuscle Proteins, and Hydrocolloids Affecting Rigidity Changes during Gelation of Giant Squid (Dosidicus gigas)Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Rheological and microstructural changes in gels made from high and low quality sardine mince with added egg white during frozen storageGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Martí De Castro, M. A.; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
10openAccesspresstimetemp.pdf.jpg1997High-pressure-induced gel of sardine (Sardina pilchardus) washed mince as affected by pressure-time-temperaturePérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
11openAccessgellintime.pdf.jpg1997Gelling of blue whiting muscle under the combined effects of high pressure-time-temperaturePérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Lourenço, H.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
12openAccessbehaviourmicromesis.pdf.jpg1997Behaviour of pressurized and heated gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle during chilled storageMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of a new vacuum leaching technology on the textural characteristics of sardine minceMendes, R.; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997The effect of washing water parameters (pH, hardness and sodium pyrophosphate content) on the water-holding capacity and gelation characteristics of sardine (Sardina pilchardus) minceGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Mendes, R.; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of frozen storage on textural properties of sardine (Sardina pilchardus) mince gelsCastro, M. A. de; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
16openAccessrheologiprotei.pdf.jpg1997Rheological and biochemical characteristics of high-pressure- and heat-induced gels from blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle proteinsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Lourenço, H.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
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