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Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
1997
Comparison of different gelation methods using washed sardine (Sardina pilchardus) mince: Effects of temperature and pressure
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Pérez-Mateos, Miriam
CSIC
ORCID
CVN
;
Solas, M. Teresa
artículo
2
closedAccess
1997
Improvement of giant squid (Dosidicus gigas) muscle gelation by using gelling ingredients
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
1997
Influence of added salt and neon-muscle proteins on the theology and ultrastructure of gels made from minced flesh of sardine (Sardina pilchardus)
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Solas, M. Teresa
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
1997
Textural and microstructural changes in frozen stored sardine mince gels
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Martí De Castro, M. A.
;
Solas, M. Teresa
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
artículo
5
openAccess
1997
Frozen storage of high-pressure- and heat-induced gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle: Rheological, chemical and ultrastructure studies
Borderías, A. Javier
CSIC
ORCID
;
Pérez-Mateos, Miriam
CSIC
ORCID
CVN
;
Solas, M. Teresa
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
6
closedAccess
1997
Chemical interactions of nonmuscle proteins in the network of sardine (Sardina pilchardus) muscle gels
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Borderías, A. Javier
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
7
closedAccess
1997
Thermal gelation properties of two different composition sardine (Sardina pilchardus) muscles with addition of non-muscle proteins and hydrocolloids
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Borderías, A. Javier
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
1997
Salt, Nonmuscle Proteins, and Hydrocolloids Affecting Rigidity Changes during Gelation of Giant Squid (Dosidicus gigas)
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Borderías, A. Javier
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
1997
Rheological and microstructural changes in gels made from high and low quality sardine mince with added egg white during frozen storage
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Martí De Castro, M. A.
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
10
openAccess
1997
High-pressure-induced gel of sardine (Sardina pilchardus) washed mince as affected by pressure-time-temperature
Pérez-Mateos, Miriam
CSIC
ORCID
CVN
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
11
openAccess
1997
Gelling of blue whiting muscle under the combined effects of high pressure-time-temperature
Pérez-Mateos, Miriam
CSIC
ORCID
CVN
;
Lourenço, H.
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Borderías, A. Javier
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
12
openAccess
1997
Behaviour of pressurized and heated gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle during chilled storage
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Pérez-Mateos, Miriam
CSIC
ORCID
CVN
;
Borderías, A. Javier
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
13
closedAccess
1997
Effect of a new vacuum leaching technology on the textural characteristics of sardine mince
Mendes, R.
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
14
closedAccess
1997
The effect of washing water parameters (pH, hardness and sodium pyrophosphate content) on the water-holding capacity and gelation characteristics of sardine (Sardina pilchardus) mince
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Mendes, R.
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
15
closedAccess
1997
Influence of frozen storage on textural properties of sardine (Sardina pilchardus) mince gels
Castro, M. A. de
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
artículo
16
openAccess
1997
Rheological and biochemical characteristics of high-pressure- and heat-induced gels from blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle proteins
Pérez-Mateos, Miriam
CSIC
ORCID
CVN
;
Lourenço, H.
;
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
Borderías, A. Javier
CSIC
ORCID
artículo
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Autor
10
Gómez Guillén, M. C.
7
Borderías, A. Javier
6
Pérez-Mateos, Miriam
4
Solas, M. Teresa
2
Lourenço, H.
2
Martí De Castro, M. A.
2
Mendes, R.
1
Castro, M. A. de
Palabras clave
4
Rheology
2
Frozen storage
2
Gel
2
Gelation
2
Hydrocolloids
2
Sardine
2
Sardine mince
2
Ultrastructure
1
Blue whiting (Micromesistius pout...
1
Blue whiting mince
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