Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-12 de 12.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
9-may-2020
Characterization of the Myofibrillar Proteome as a Way to Better Understand Differences in Bovine Meats Having Different Ultimate pH Values
Fuente-García, Claudia
;
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Oliván, Mamen
;
Sentandreu, Miguel Angel
CSIC
ORCID
artículo
2
openAccess
2021
Experimental data files of manuscript Protein biomarkers of bovine defective meats at a Glance: Gel-Free Hybrid Quadrupole-Orbitrap Analysis for Rapid Screening
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
;
Fuente García, Claudia
;
Pardo, Olga
;
Oliván, Mamen
;
León, Núria
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Yusà, Vicent
;
Sentandreu, Miguel Angel
CSIC
ORCID
dataset
3
openAccess
jun-2022
Horse meat tenderization in relation to post-mortem evolution of the myofibrillar sub-proteome
Beldarrain, Lorea R
;
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Sentandreu, Miguel Ángel
artículo
4
openAccess
25-jun-2021
Protein Biomarkers of Bovine Defective Meats at a Glance: Gel-Free Hybrid Quadrupole-Orbitrap Analysis for Rapid Screening
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
;
Fuente-García, Claudia
;
Pardo, Olga
;
Oliván, Mamen
;
León, Núria
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Yusà, Vicent
;
Sentandreu, Miguel Ángel
artículo
5
openAccess
1-ago-2022
Assessment of caspase activity in post mortem muscle as a way to explain characteristics of DFD beef
Fuente García, Claudia
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
;
Oliván, Mamen
;
Franco, Daniel
;
García-Torres, Susana
;
Sentandreu, Miguel Ángel
artículo
6
openAccess
dic-2021
Experimental data files of manuscript Horse meat tenderization in relation to post-mortem evolution of the myofibrillar sub-proteome
Beldarrain, Lorea R.
;
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Sentandreu, Miguel Ángel
dataset
7
openAccess
2020
Experimental data files of manuscript Peptidomic pipeline for biomarker hunting of defective pre-slaughter stress bovine meat assisted by liquid chromatography-mass spectrometry analysis and chemometrics
Fuente García, Claudia
;
Sentandreu, Miguel Angel
CSIC
ORCID
;
Oliván, Mamen
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
dataset
8
openAccess
29-oct-2018
Search for proteomic biomarkers related to bovine pre-slaughter stress using liquid isoelectric focusing (OFFGEL) and mass spectrometry
Fuente García, Claudia
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
;
Oliván, Mamen
;
García-Torres, Susana
;
Franco, Daniel
;
Zapata, Carlos
;
Sentandreu, Miguel Angel
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
22-abr-2020
Raw Data of manuscript Characterization of the myofibrillar proteome as a way to better understand differences in bovine meats having different ultimate pH values
Fuente García, Claudia
;
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Oliván, Mamen
;
Sentandreu, Miguel Ángel
dataset
10
openAccess
19-feb-2021
Proteomic pipeline for biomarker hunting of defective bovine meat assisted by liquid chromatography-mass spectrometry analysis and chemometrics
Fuente García, Claudia
;
Sentandreu, Miguel Angel
CSIC
ORCID
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Oliván, Mamen
;
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
artículo
11
openAccess
3-may-2021
Caspase activity in post mortem muscle and its relation to cattle handling practices
Fuente-García, Claudia
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
;
Oliván, Mamen
;
Franco, Daniel
;
García-Torres, Susana
;
Barron, Luis Javier R.
;
Sentandreu, Miguel Ángel
artículo
12
openAccess
29-nov-2022
Application of 2-D DIGE to study the effect of ageing on horse meat myofibrillar sub-proteome
Beldarrain, Lorea R
;
Sentandreu, Enrique
CSIC
ORCID
;
Aldai, Noelia
CSIC
;
Sentandreu, Miguel Ángel
;
Miller, Ingrid
artículo
Resultados 1-12 de 12.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
12
Sentandreu, Enrique
9
Oliván, Mamen
7
Sentandreu, Miguel Ángel
6
Fuente García, Claudia
5
Sentandreu, Miguel Angel
3
Franco, Daniel
3
Fuente-García, Claudia
3
García-Torres, Susana
2
Beldarrain, Lorea R
2
León, Núria
.
siguiente >
Palabras clave
6
Pre-slaughter stress
4
Mass spectrometry
4
OFFGEL
3
Peptide biomarkers
2
Apoptosis
2
Bos taurus
2
Cell death
2
DFD meat
2
Equine
2
Foal meat
.
siguiente >
Fecha de Publicación
3
2022
5
2021
3
2020
1
2018