Buscar en: Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-9 de 9.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccesscocoahomeo.pdf.jpg2019Cocoa intake attenuates renal injury in Zucker Diabetic fatty rats by improving glucose homeostasisÁlvarez-Cilleros, David CSIC ORCID; López-Oliva, Elvira; Goya, Luis CSIC ORCID; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Cocoa-rich diet ameliorates hepatic insulin resistance by modulating insulin signaling and glucose homeostasis in Zucker diabetic fatty ratsCordero Herrera, Isabel CSIC; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Escrivá, Fernando; Álvarez, Carmen; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
3openAccessPotentia_for_preventive_effects_of....pdf.jpg2013Potential for preventive effects of cocoa and cocoa polyphenols in cancerMartín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antidiabetic actions of cocoa flavanolsMartín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Cocoa flavonoids attenuate high glucose-induced insulin signalling blockade and modulate glucose uptake and production in human HepG2 cellsCordero Herrera, Isabel CSIC; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
6openAccessprotectivstudie.pdf.jpg2017Protective effects of tea, red wine and cocoa in diabetes. Evidences from human studiesMartín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
7openAccessantioxidants-12-01519.pdf.jpg29-jul-2023Dietary supplementation with a cocoa–carob blend modulates gut microbiota and prevents intestinal oxidative stress and barrier dysfunction in Zucker diabetic ratsGarcía-Díez, Esther CSIC ORCID; López-Oliva, Elvira; Pérez-Vizcaíno, Francisco; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Cocoa intake ameliorates hepatic oxidative stress in young Zucker diabetic fatty ratsCordero Herrera, Isabel CSIC; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Goya, Luis CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID artículo
9openAccessexploranal.pdf.jpg2022Exploring a cocoa–carob blend as a functional food with decreased bitterness: Characterization and sensory analysisGarcía-Díez, Esther CSIC ORCID; Sánchez-Ayora, Helena CSIC; Blanch Rojo, María CSIC ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo