Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (CEBAS) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 12.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
10-feb-2021
Postprandial glucose-lowering effect of cagaita (Eugenia dysenterica DC) fruit juice in dysglycemic subjects with metabolic syndrome: An exploratory study
Araujo, Renata Luise de
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Santos, R. F. dos
;
Martínez-Blázquez, J. Alberto
;
Genovese, Maria Inés
artículo
2
openAccess
14-feb-2022
Technological and Biotechnological Processes To Enhance the Bioavailability of Dietary (Poly)phenols in Humans
Polia, Franck
;
Pastor-Belda, Marta
;
Martínez-Blázquez, J. Alberto
;
Horcajada, M. N.
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
García-Villalba, Rocío
CSIC
ORCID
artículo de revisión
3
closedAccess
31-oct-2007
Nutraceuticals: Facts and fiction
Espín de Gea, Juan Carlos
CSIC
ORCID
;
García-Conesa, María Teresa
CSIC
ORCID
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
1-feb-2003
Evaluation of the bioavailability and metabolism in the rat of punicalagin, an antioxidant polyphenol from pomegranate juice
Cerdá, Begoña
;
Llorach, Rafael
CSIC
ORCID
;
Cerón, José J.
;
Espín de Gea, Juan Carlos
CSIC
ORCID
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
5
closedAccess
2006
Pomegranate juice supplementation in chronic obstructive pulmonary disease: a 5-week randomized, double-blind, placebo-controlled trial
Cerdá, Begoña
;
Soto, C.
;
Albaladejo, M. D.
;
Martínez, P.
;
Sánchez-Gascón, F.
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Espín de Gea, Juan Carlos
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
15-jun-2021
Jaboticaba berry: A comprehensive review on its polyphenol composition, health effects, metabolism, and the development of food products
Inada, Kim Ohanna Pimenta
;
Leite, Iris Batista
;
Martins, Ana Beatriz Neves
;
Fialho, Eliane
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Perrone, Daniel
;
Monteiro, Mariana
artículo de revisión
7
openAccess
2003
Los polifenoles de los alimentos y la salud
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
28-mar-2008
Safety Evaluation of an Oak-Flavored Milk Powder Containing Ellagitannins upon Oral Administration in the Rat
Azorín-Ortuño, María
CSIC
;
Urbán, Cristina
CSIC
;
Cerón, José J.
;
Tecles, Fernando
;
Gil-Izquierdo, Ángel
CSIC
ORCID
;
Pallarés, Francisco J.
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Espín de Gea, Juan Carlos
CSIC
ORCID
artículo
9
closedAccess
6-ene-2004
The potent in vitro antioxidant ellagitannins from pomegranate juice are metabolised into bioavailable but poor antioxidant hydroxy–6H–dibenzopyran–6– one derivatives by the colonic microflora of healthy humans
Cerdá, Begoña
;
Espín de Gea, Juan Carlos
CSIC
ORCID
;
Parra, S.
;
Martínez, P.
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
9-sep-2004
Production of Bioavailable Flavonoid Glucosides in Fruit Juices and Green Tea by Use of Fungal α-l-Rhamnosidases
González-Barrio, Rocío
CSIC
ORCID
;
Trindade, Luisa M.
;
Manzanares, Paloma
CSIC
ORCID
;
Graaff, Leo H. de
;
Tomás Barberán, Francisco
CSIC
ORCID
;
Espín de Gea, Juan Carlos
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1685
Publications
Autor
8
Espín de Gea, Juan Carlos
5
Cerdá, Begoña
2
Cerón, José J.
2
Gil-Izquierdo, Ángel
2
González-Barrio, Rocío
2
Martínez, P.
2
Martínez-Blázquez, J. Alberto
1
Albaladejo, M. D.
1
Araujo, Renata Luise de
1
Azorín-Ortuño, María
.
siguiente >
Palabras clave
6
Metabolism
5
Ellagitannin
3
Ellagitannins
2
Anthocyanins
2
Antioxidants
2
Ellagic acid
2
Plasma
2
Polyphenols
2
Pomegranate juice
2
Processing
.
siguiente >
Fecha de Publicación
3
2020 - 2022
9
2003 - 2009