Buscar en: (CEBAS) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 12.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-feb-2021Postprandial glucose-lowering effect of cagaita (Eugenia dysenterica DC) fruit juice in dysglycemic subjects with metabolic syndrome: An exploratory studyAraujo, Renata Luise de; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Santos, R. F. dos; Martínez-Blázquez, J. Alberto; Genovese, Maria Inésartículo
2openAccessPolia2022JAgricFoodChem.pdf.jpg14-feb-2022Technological and Biotechnological Processes To Enhance the Bioavailability of Dietary (Poly)phenols in HumansPolia, Franck; Pastor-Belda, Marta; Martínez-Blázquez, J. Alberto; Horcajada, M. N.; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; García-Villalba, Rocío CSIC ORCIDartículo de revisión
3closedAccess31-oct-2007Nutraceuticals: Facts and fictionEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
4closedAccess1-feb-2003Evaluation of the bioavailability and metabolism in the rat of punicalagin, an antioxidant polyphenol from pomegranate juiceCerdá, Begoña; Llorach, Rafael CSIC ORCID; Cerón, José J.; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
5closedAccess2006Pomegranate juice supplementation in chronic obstructive pulmonary disease: a 5-week randomized, double-blind, placebo-controlled trialCerdá, Begoña; Soto, C.; Albaladejo, M. D.; Martínez, P.; Sánchez-Gascón, F.; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
6openAccess15-jun-2021Jaboticaba berry: A comprehensive review on its polyphenol composition, health effects, metabolism, and the development of food productsInada, Kim Ohanna Pimenta; Leite, Iris Batista; Martins, Ana Beatriz Neves; Fialho, Eliane; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Perrone, Daniel; Monteiro, Marianaartículo de revisión
7openAccesslecturaPDF.pdf.jpg2003Los polifenoles de los alimentos y la saludTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
8closedAccess28-mar-2008Safety Evaluation of an Oak-Flavored Milk Powder Containing Ellagitannins upon Oral Administration in the RatAzorín-Ortuño, María CSIC; Urbán, Cristina CSIC; Cerón, José J.; Tecles, Fernando; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Pallarés, Francisco J.; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
9closedAccess6-ene-2004The potent in vitro antioxidant ellagitannins from pomegranate juice are metabolised into bioavailable but poor antioxidant hydroxy–6H–dibenzopyran–6– one derivatives by the colonic microflora of healthy humansCerdá, Begoña; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Parra, S.; Martínez, P.; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
10closedAccess9-sep-2004Production of Bioavailable Flavonoid Glucosides in Fruit Juices and Green Tea by Use of Fungal α-l-RhamnosidasesGonzález-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Trindade, Luisa M.; Manzanares, Paloma CSIC ORCID; Graaff, Leo H. de; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo