Buscar en: (CEBAS) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 11.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccess10-sep-2003Phenolic Compounds and Fatty Acids from Acorns (Quercus spp.), the Main Dietary Constituent of Free-Ranged Iberian PigsCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; López-Bote, Clemente; Hoz, Lorenzo de la; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ordóñez, Juan A.artículo
2closedAccess2006Pomegranate juice supplementation in chronic obstructive pulmonary disease: a 5-week randomized, double-blind, placebo-controlled trialCerdá, Begoña; Soto, C.; Albaladejo, M. D.; Martínez, P.; Sánchez-Gascón, F.; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
3openAccessurine_metabolites_antioxidant_effect_after_oral_intake_date.pdf.jpg16-oct-2019Urine metabolites and antioxidant effect after oral intake of date (phoenix dactylifera L.) seeds-based products (powder, bread and extract) by humanPlatat, Carine; Hillary, Serene; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Martínez-Blázquez, J. Alberto; Al-Meqbali, Fatima; Souka, Usama; Al-Hammadi, Suleiman; Ibrahim, Wissamartículo
4closedAccess20-jul-2004Lettuce and Chicory Byproducts as a Source of Antioxidant Phenolic ExtractsLlorach, Rafael CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
5closedAccess22-abr-2003Repeated Oral Administration of High Doses of the Pomegranate Ellagitannin Punicalagin to Rats for 37 Days Is Not ToxicCerdá, Begoña; Cerón, José J.; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
6closedAccess15-mar-2003Valorization of Cauliflower (Brassica oleracea L. var. botrytis) By-Products as a Source of Antioxidant PhenolicsLlorach, Rafael CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ago-2015Normal or High Polyphenol Concentration in Orange Juice Affects Antioxidant Activity, Blood Pressure, and Body Weight in Obese or Overweight Adults1,2,3,4Rangel, Óscar D.; Aguilera, Concepción M.; Martín, María V.; Soto, María J.; Rico, María C.; Vallejo, Fernando CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Pérez de la Cruz, Antonio J.; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Mesa, María D.artículo
8closedAccess2-may-2002Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts as a Potential Source of Health-Promoting Antioxidant PhenolicsLlorach, Rafael CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
9closedAccess15-abr-2003Antioxidant capacity of tomato juice functionalised with enzymatically synthesised hydroxytyrosolLarrosa, Mar CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
10closedAccesssep-2002Increase of Antioxidant Activity of Tomato Juice Upon Functionalisation with Vegetable Byproduct ExtractsLarrosa, Mar CSIC ORCID; Llorach, Rafael CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo