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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Barley spent grain: release of hydroxycinnamic acids (ferulic and p-coumaric acids) by commercial enzyme preparationsBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Polyphenols and antioxidant properties of almond skins: Influence of industrial processingGarrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
3openAccesscapacidalmend.pdf.jpg2008Capacidad antioxidante y composición fenólica de la piel de la almendraGarrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC comunicación de congreso
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Commercial dietary antioxidant supplements assayed for their antioxidant activity by different methodologiesDávalos Herrera, Alberto; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Evaluation of different Saccharomyces cerevisiae strains for red winemaking. Influence on the anthocyanin, pyranoanthocyanin and non-anthocyanin phenolic content and colour characteristics of winesMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Anthocyanin-derived pigments in Graciano, Tempranillo, and Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Phenolic composition of industrially manufactured purées and concentrates from peach and apple fruitsBengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Evolution of polyphenols in red wines from Vitis vinifera L. during aging in the bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Evolution of polyphenols in red wines from Vitis vinifera L. during aging in the bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
10openAccessmicrooxyevolucionvino.pdf.jpg2008La microoxigenación en la evolución de los polifenoles, el color y las características sensoriales de un vino tinto cv Tempranillo durante su elaboraciónPino, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo