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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Polyphenols and antioxidant properties of almond skins: Influence of industrial processingGarrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
2openAccesscapacidalmend.pdf.jpg2008Capacidad antioxidante y composición fenólica de la piel de la almendraGarrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC comunicación de congreso
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Evaluation of different Saccharomyces cerevisiae strains for red winemaking. Influence on the anthocyanin, pyranoanthocyanin and non-anthocyanin phenolic content and colour characteristics of winesMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Anthocyanin-derived pigments in Graciano, Tempranillo, and Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Evolution of polyphenols in red wines from Vitis vinifera L. during aging in the bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Evolution of polyphenols in red wines from Vitis vinifera L. during aging in the bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Profile of plasma and urine metabolites after the intake of almond [Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb] polyphenols in humansUrpí-Sarda, Mireia; Garrido, Ignacio CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Medina-Remón, Alexander; Andrés-Lacueva, Cristina; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Simultaneous determination of nonanthocyanin phenolic compounds in red wines by HPLC-DAD/ESI-MSMonagas Juan, María Josefina CSIC; Suárez Colomo, Rafael; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Evolution of the phenolic content of red wines from Vitis vinifera L. during ageing in bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of the modifier (Graciano vs. Cabernet Sauvignon) on blends of Tempranillo wine during ageing in the bottle. I. Anthocyanins, pyranoanthocyanins and non-anthocyanin phenolicsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo