Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-20 de 20.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2020
Changes on enzymatic activity and on sarcoplasmic and myofibrillar proteins of frozen‐stored hake (Merluccius merluccius) pre‐treated by high pressure
Fidalgo, Liliana G.
;
Saraiva, Jorge A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Vázquez, Manuel
artículo
2
openAccess
2018
Effect of high-pressure processing pretreatment on the physical properties and colour assessment of frozen European hake (Merluccius merluccius) during long term storage
Pita-Calvo, Consuelo
;
Guerra-Rodríguez, Esther
;
Saraiva, Jorge A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Vázquez, Manuel
artículo
3
openAccess
2013
Lipid hydrolysis and oxidation development in frozen mackerel (Scomber scombrus): Effect of a high hydrostatic pressure pre-treatment
Vázquez, Manuel
;
Torres, J. Antonio
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
Saraiva, Jorge A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
4
openAccess
2019
Chemical Changes Related to Enzymatic Activity in Frozen (-10, -18 and -30 ºC) Hake: Preservative effect of a Previous High-pressure Processing
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Trigo, Marcos
CSIC
ORCID
;
Fidalgo, Liliana G.
;
Carrera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Saraiva, Jorge A.
;
Vázquez, Manuel
póster de congreso
5
openAccess
2017
Lipid and Protein Changes Related to Quality Loss in Frozen Sardine (Sardina pilchardus) Previously Processed Under High-Pressure Conditions
Méndez, Lucía
CSIC
ORCID
;
Fidalgo, Liliana G.
;
Pazos Palmeiro, Manuel
CSIC
ORCID
;
Lavilla, María
;
Torres, J. Antonio
;
Saraiva, Jorge A.
;
Vázquez, Manuel
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
6
openAccess
2020
Comparative effect of a previous 150-MPa treatment on the quality loss of frozen hake stored at different temperatures
Carrera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Fidalgo, Liliana G.
;
Vázquez, Manuel
;
Saraiva, Jorge A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
2014
Effect of high-pressure pre-treatments on enzymatic activities of atlantic mackerel (scomber scombrus) during frozen storage
Fidalgo, Liliana G.
;
Saraiva, Jorge A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Vázquez, Manuel
;
Torres, J. Antonio
artículo
8
openAccess
2018
Preservative Effect of a Previous High-Pressure Treatment on the Chemical Changes Related to Quality Loss in Frozen Hake (Merluccius merluccius)
Vázquez, Manuel
;
Fidalgo, Liliana G.
;
Saraiva, Jorge A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
2018
High-pressure processing before freezing and frozen storage of European hake (Merluccius merluccius): effect on mechanical properties and visual appearance
Pita-Calvo, Consuelo
;
Guerra-Rodríguez, Esther
;
Saraiva, Jorge A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Vázquez, Manuel
artículo
10
openAccess
2019
Quality of Fresh Atlantic Salmon (Salmo salar) Under Hyperbaric Storage at Low Temperature by Evaluation of Microbial and Physicochemical Quality Indicators
Fidalgo, Liliana G.
;
Castro, Rodolfo
;
Trigo, Marcos
CSIC
ORCID
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Delgadillo, Ivonne
;
Saraiva, Jorge A.
artículo
11
closedAccess
2020
Effect of a prior 150-MPa treatment on the chemical changes of frozen hake stored at different temperatures
Pérez-Lamela, C.
;
Trigo, Marcos
CSIC
ORCID
;
Fidalgo, Liliana G.
;
Carrera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Saraiva, Jorge A.
;
Vázquez, Manuel
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
12
openAccess
2014
High pressure effects on the activities of cathepsins B and D of mackerel and horse mackerel muscle
Fidalgo, Liliana G.
;
Saraiva, Jorge A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Vázquez, Manuel
;
Torres, J. Antonio
artículo
13
openAccess
2021
Impact of prior high-pressure processing on lipid damage and volatile amines formation in mackerel muscle subjected to frozen storage and canning
Prego, R.
CSIC
ORCID
;
Fidalgo, Liliana G.
;
Saraiva, Jorge A.
;
Vázquez, Manuel
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
14
closedAccess
2014
Enzymatic activity during frozen storage of Atlantic horse mackerel (Trachurus trachurus) pre-treated by high-pressure processing
Fidalgo, Liliana G.
;
Saraiva, Jorge A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Vázquez, Manuel
;
Torres, J. Antonio
artículo
15
openAccess
2018
Effects of high-pressure treatment on the muscle proteome of hake by bottom-up proteomics
Carrera, Mónica
CSIC
ORCID
;
Fidalgo, Liliana G.
;
Saraiva, Jorge A.
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
16
openAccess
2013
Lipid damage inhibition by previous high pressure processing in white muscle of frozen horse mackerel
Torres, J. Antonio
;
Vázquez, Manuel
;
Saraiva, Jorge A.
;
Gallardo, José Manuel
CSIC
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
artículo
17
openAccess
2015
Effect of high-Pressure processing of atlantic mackerel (Scomber scombrus) on biochemical changes during commercial frozen storage
Pazos Palmeiro, Manuel
CSIC
ORCID
;
Méndez, Lucía
CSIC
ORCID
;
Fidalgo, Liliana G.
;
Vázquez, Manuel
;
Torres, J. Antonio
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Saraiva, Jorge A.
artículo
18
openAccess
2013
Effect of high-pressure treatments applied before freezing and frozen storage on the functional and sensory properties of Atlantic mackerel (Scomber scombrus)
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Torres, J. Antonio
;
Saraiva, Jorge A.
;
Guerra-Rodríguez, Esther
;
Vázquez, Manuel
artículo
19
closedAccess
2020
Effect of previous high-pressure processing and frozen storage on lipid damage of canned mackerel (Scomber colias)
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Trigo, Marcos
CSIC
ORCID
;
Fidalgo, Liliana G.
;
Calvo, Susana
CSIC
;
Prego, R.
CSIC
ORCID
;
Vázquez, Manuel
;
Saraiva, Jorge A.
comunicación de congreso
20
openAccess
2014
Effect of combining high-pressure processing and frozen storage on the functional and sensory properties of horse mackerel (Trachurus trachurus)
Torres, J. Antonio
;
Saraiva, Jorge A.
;
Guerra-Rodríguez, Esther
;
Aubourg, Santiago P.
CSIC
ORCID
;
Vázquez, Manuel
artículo
Resultados 1-20 de 20.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
18
Vázquez, Manuel
14
Fidalgo, Liliana G.
9
Torres, J. Antonio
4
Carrera, Mónica
4
Guerra-Rodríguez, Esther
4
Trigo, Marcos
2
Gallardo, José Manuel
2
Méndez, Lucía
2
Pazos Palmeiro, Manuel
2
Pita-Calvo, Consuelo
.
siguiente >
Palabras clave
11
Frozen storage
7
High pressure
6
High-pressure processing
5
Scomber scombrus
4
Merluccius merluccius
4
Trachurus trachurus
3
Lipids
2
Acid phosphatase
2
Cathepsins
2
Enzymes
.
siguiente >
Fecha de Publicación
1
2021
4
2020
2
2019
4
2018
1
2017
1
2015
4
2014
3
2013