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Título: | The olive oil phenol hydroxytyrosol enhances antioxidant/detoxificant enzymes activity and Nrf2 translocation via ERKs and PI3K/AKT pathways in HepG2 cells |
Autor: | Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Trujillo, Mariana; Granado-Serrano, Ana B. CSIC; Ramiro-Rodriguez, I.; Trujillo Pérez-Lanzac, Mariana; Bravo, Laura CSIC ORCID; Goya, Luis CSIC ORCID | Fecha de publicación: | 2010 | Editor: | Wiley-VCH | Citación: | Molecular Nutrition and Food Research 54: 959-966 (2010) | URI: | http://hdl.handle.net/10261/66628 | DOI: | 10.1002/mnfr.200900159 | Identificadores: | doi: 10.1002/mnfr.200900159 issn: 1613-4125 |
Aparece en las colecciones: | (IF) Artículos |
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